Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Што ?
Зашто да не отиде..?
А Ред Девил не можеше нешто поглупо да постираш,мислиш дека ради тоа што му даваат многу пари демек ќе оди таму?
Гадно се лажете.
А што е тогаш? Го хипнотизирале? o_O
Јесте го поштовам мн ама во ривал да оди?

А што е тогаш? Го хипнотизирале? o_O
Јесте го поштовам мн ама во ривал да оди?
А од што да живее човекот бе ,да седне пред црква и да проси ако не?
Нашите не му нудат договор,друг клуб не му нуди договор,секако дека ќе прифати,човекот е утепан од повреди,ваква шанса нема да добие пак сигурно.

А од што да живее човекот бе ,да седне пред црква и да проси ако не?
Нашите не му нудат договор,друг клуб не му нуди договор,секако дека ќе прифати,човекот е утепан од повреди,ваква шанса нема да добие пак сигурно.
Па добро де, првин ми велиш глупо е шо си го постирал видеово поглупо сакав да кажам дека за пари оди , а сеа пак ти ми кажуваш дека за пари морал да оди епа одлучи се за едно јас грешам или не? o_O

И да оде кај СИти не верувам дека многу ќе игра можеби некој куп повеќе клупата на Јаја Туре ќе му ја грее

Па добро де, првин ми велиш глупо е шо си го постирал видеово поглупо сакав да кажам дека за пари оди , а сеа пак ти ми кажуваш дека за пари морал да оди епа одлучи се за едно јас грешам или не? o_O
Да ама ти го постираш тоа као,Манчестер му давале 500 ,овие му даваат 5000 и сеа кај нив ќе оди.НЕ не е така,манчестер не му нуди ни 1$,овие му нудат договор,секако дека ќе прифати,и дај боже што повеќе нека му дадат ...и онака не верувам дека ќе игра пак фудбал,нека ги исцеди колку толку,финансиски.:icon_lol:

Не е за тоа. Работата е што оди кај градски ривал. И самиот виде што се исподеси со Тевез.

Teк сега Англија ке стане сила на европските и светските првенства, со нашите деца, па ке имаме 4-5 играчи во првиот тим на Англија така и нивната игра ке добие на воиграност и ке ги биде :) само да се поправат психички како цела репрезентација, и конечно би требало да видиме нешто и од нив

Не е за тоа. Работата е што оди кај градски ривал. И самиот виде што се исподеси со Тевез.
Е ај де кажи зашто да не оди ?!Како ќе напраи пари,кога се кладам дека нема никакво образование чим е фудбалер,90% се неписмењаци и работат како столари,не ме заебавајте,не е тоа вие како што мислите,ривал е и сега ајде ќе го почитува клубот и ќе изиграва верен играч така,зашто не го испочитува клубот него чим така и не му даде некоја позиција во тимот.

Нездрав е бе :pos:
Daddy's old friend Owen Hargreaves looks like he might join Man City. Hope they've spent some of their billions on a decent treatment room!

Е ај де кажи зашто да не оди ?!Како ќе напраи пари,кога се кладам дека нема никакво образование чим е фудбалер,90% се неписмењаци и работат како столари,не ме заебавајте,не е тоа вие како што мислите,ривал е и сега ајде ќе го почитува клубот и ќе изиграва верен играч така,зашто не го испочитува клубот него чим така и не му даде некоја позиција во тимот.
Епа тогаш нема зошто да го почитуваме ние фановит, навивачите ќе си постирам какви сакам песни и шо сакам , а ти ме навредуваш џо брат ти е .... Нема врска, јас мислам дека сум јас во право ти мислиш дека ти си во право и џабе ќе се инаетиме.

Што се напнавте бе за некој што сме го ослободиле кај ќе играл? Колку само е поразлично од Тевез...

Не ме смејте за Џеко бе, со темпото на игра кое го играме ќе се изгуби, не гледате Бербатов едвај влага... Џеко :))) Нека седи во Сити нека се палат челзијаши на него :Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom