Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што ?
Зашто да не отиде..?
А Ред Девил не можеше нешто поглупо да постираш,мислиш дека ради тоа што му даваат многу пари демек ќе оди таму?
Гадно се лажете.
А што е тогаш? Го хипнотизирале? o_O
Јесте го поштовам мн ама во ривал да оди?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
А што е тогаш? Го хипнотизирале? o_O
Јесте го поштовам мн ама во ривал да оди?
А од што да живее човекот бе ,да седне пред црква и да проси ако не?
Нашите не му нудат договор,друг клуб не му нуди договор,секако дека ќе прифати,човекот е утепан од повреди,ваква шанса нема да добие пак сигурно.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А од што да живее човекот бе ,да седне пред црква и да проси ако не?
Нашите не му нудат договор,друг клуб не му нуди договор,секако дека ќе прифати,човекот е утепан од повреди,ваква шанса нема да добие пак сигурно.
Па добро де, првин ми велиш глупо е шо си го постирал видеово поглупо сакав да кажам дека за пари оди , а сеа пак ти ми кажуваш дека за пари морал да оди епа одлучи се за едно јас грешам или не? o_O

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
И да оде кај СИти не верувам дека многу ќе игра можеби некој куп повеќе клупата на Јаја Туре ќе му ја грее

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Па добро де, првин ми велиш глупо е шо си го постирал видеово поглупо сакав да кажам дека за пари оди , а сеа пак ти ми кажуваш дека за пари морал да оди епа одлучи се за едно јас грешам или не? o_O
Да ама ти го постираш тоа као,Манчестер му давале 500 ,овие му даваат 5000 и сеа кај нив ќе оди.НЕ не е така,манчестер не му нуди ни 1$,овие му нудат договор,секако дека ќе прифати,и дај боже што повеќе нека му дадат ...и онака не верувам дека ќе игра пак фудбал,нека ги исцеди колку толку,финансиски.:icon_lol:

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Не е за тоа. Работата е што оди кај градски ривал. И самиот виде што се исподеси со Тевез.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Teк сега Англија ке стане сила на европските и светските првенства, со нашите деца, па ке имаме 4-5 играчи во првиот тим на Англија така и нивната игра ке добие на воиграност и ке ги биде :) само да се поправат психички како цела репрезентација, и конечно би требало да видиме нешто и од нив

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Не е за тоа. Работата е што оди кај градски ривал. И самиот виде што се исподеси со Тевез.
Е ај де кажи зашто да не оди ?!Како ќе напраи пари,кога се кладам дека нема никакво образование чим е фудбалер,90% се неписмењаци и работат како столари,не ме заебавајте,не е тоа вие како што мислите,ривал е и сега ајде ќе го почитува клубот и ќе изиграва верен играч така,зашто не го испочитува клубот него чим така и не му даде некоја позиција во тимот.

A

apidrone

Гостин
Нездрав е бе :pos:
Daddy's old friend Owen Hargreaves looks like he might join Man City. Hope they've spent some of their billions on a decent treatment room!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Е ај де кажи зашто да не оди ?!Како ќе напраи пари,кога се кладам дека нема никакво образование чим е фудбалер,90% се неписмењаци и работат како столари,не ме заебавајте,не е тоа вие како што мислите,ривал е и сега ајде ќе го почитува клубот и ќе изиграва верен играч така,зашто не го испочитува клубот него чим така и не му даде некоја позиција во тимот.
Епа тогаш нема зошто да го почитуваме ние фановит, навивачите ќе си постирам какви сакам песни и шо сакам , а ти ме навредуваш џо брат ти е .... Нема врска, јас мислам дека сум јас во право ти мислиш дека ти си во право и џабе ќе се инаетиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што се напнавте бе за некој што сме го ослободиле кај ќе играл? Колку само е поразлично од Тевез...

Не ме смејте за Џеко бе, со темпото на игра кое го играме ќе се изгуби, не гледате Бербатов едвај влага... Џеко :))) Нека седи во Сити нека се палат челзијаши на него :Р

Kajgana Shop

На врв Bottom