T
Tetro
Гостин
Ете, сите не пијат и сите не тепаат.Не фала богу. Само има и такви мажи.
Ама, муабетот беше за жените. Што сакаат жените? Не знаат, оти и да кажат што сакаат, после секунда, ќе се сетат на нешто друго.
Ете, сите не пијат и сите не тепаат.Не фала богу. Само има и такви мажи.
Тоа значи се романтичниИсто така многу сакаат да ги шетам по мостот каде ши си сликана, а посебно ноке е прекрасно на мостот.
YE YE.Тоа значи се романтични
Toa znaci deka mnogu sakaat da se setaatТоа значи се романтични
А можеби ни тие самите незнаат што сакаатToa znaci deka mnogu sakaat da se setaat
Хахаха заборави да кажеш да ја измолзе кравата и јајцата да ги собере од кај кокошките и леб да испече.Не ми викај (не ме карај), не си ми жена.
Не е само за секс, за се` друго е. Жената треба да знае да готви, да пере, да пегла,... значи, домашните обврски да ги извршува без да се жали секојдневно. Треба барем малку од малку да разбира економија и финансии, да знае сметките кај да ги остави без да ги загине, да знае децата како да ги воспитува и да ги испраќа на училиште.
Треба да стане и рано сабајле стоката да ја нахрани и да ја напои, да стане во недела и да ја припреми опремата за лов..... и сето тоа да го извршува без уста да отвори и да се побуни нешто.