Што сакаат (бараат) жените?

T

Tetro

Гостин
Не фала богу. Само има и такви мажи.
Ете, сите не пијат и сите не тепаат.

Ама, муабетот беше за жените. Што сакаат жените? Не знаат, оти и да кажат што сакаат, после секунда, ќе се сетат на нешто друго. ;)

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Жените сакаат принц на бел коњ, всушност го бараат коњот ....

Член од
6 јули 2006
Мислења
109
Поени од реакции
0
interesna tema no sekoja ne e za sekoj i obratno :D ako ne e komunikativna tipkata ili tipot ne pari imaj ne 2 kura imaj :D pak ke dojde kraj na toa :) prvo smekot pa posle razbiranje tolerancija ;) a zenite sakaat .toa so i mazite :D

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Не ми викај (не ме карај), не си ми жена. :)

Не е само за секс, за се` друго е. Жената треба да знае да готви, да пере, да пегла,... значи, домашните обврски да ги извршува без да се жали секојдневно. Треба барем малку од малку да разбира економија и финансии, да знае сметките кај да ги остави без да ги загине, да знае децата како да ги воспитува и да ги испраќа на училиште.
Треба да стане и рано сабајле стоката да ја нахрани и да ја напои, да стане во недела и да ја припреми опремата за лов..... и сето тоа да го извршува без уста да отвори и да се побуни нешто.
Хахаха заборави да кажеш да ја измолзе кравата и јајцата да ги собере од кај кокошките и леб да испече. :LOL:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.492
Жените сакаат да памтиш глупи датуми, да носиш пари, внимателно да ги слушаш(што е поприлично тешко), да не флертуваш со други(што е смешно и невозможно), да ја забележиш новата фризура или боја на коса......а уствари сето то ќе биде во поблага форма ако ги плескаш редовно - доминантно и грубо!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Жените не знаат шо сакаат.
Зато бог им наредил да се приберат до мажите кои ќе ги насочуваат и водат во животот. Имаше еден експеримент шо праеше НАСА, гледав на телевизија, кај шо докажаа дека жена која е без надзор на маж (сама), губи координација на движење, паѓа во апатија, по некое време почнува да и течат лиги и цел ден се врти во круг без цел и идеја

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
sosema tochno znaat shto sakaat., ne vrtat nas mazhite kako chigra ., premnogu se prefrigani a i od druga strana teshko im se odupirame na nivnite slatkovkusni atributi., ....a koj ke vi kazhe deka ne e papuchar znajte toj lazhe i e papuchar nad papucharite:ROFLMAO::coffee:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Жените се глупи и ирелевантно е што сакаат.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.609
Поени од реакции
31.423
site eksperimenti se praveni so amerikanki ., anglichanki., eeeeeeee da gi vidam neka napravat test so nekaoja nasha makedonka ., pola od timot ke saka da so ozheni:icon_lol::coffee:

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
--- надополнето: Aug 30, 2011 7:32 AM ---
--- надополнето: Aug 30, 2011 7:34 AM ---

Kajgana Shop

На врв Bottom