Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А мене ми е вујко Шон Конери :pos:

Докторе,заради такви како тебе се губам од форумов.И иначе колку што ме држи памтењево,кога Манчестер не тепа тогаш пишував и ферски го признав поразот.И оттогаш престанав да пишувам,во никој случај не се криев како што викаш ти.

Доктор рече...

:pos:
Трошеше 1 мин од твоето скапоцено време или не знаеше да го напишеше Face palm? за 2 секунди се пишува? ииии не ме замарај со твојте филозофски- тупачки муабети ;)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
тука некаде е но тоа најубаво ке видиме за едно 5-6 недели Ливерпол-Манчестер!
Да де, едни по 4 кола, други после 6-7..
За сите вас ова е тајтл дисајдер, знам јас :icon_mrgr: па после на пролет ..."ама нејќевме така"...е ќе нејќете
:icon_lol:

В

Вори

Гостин
Трошеше 1 мин од твоето скапоцено време или не знаеше да го напишеше Face palm? за 2 секунди се пишува? ииии не ме замарај со твојте филозофски- тупачки муабети ;)
Далеку од филозофски муабети се тие.Тие се прости,дури и попрости од тебе за жал.
Дефинитивно отсега ќе почнам да пишувам на твое ниво,докторе.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Далеку од филозофски муабети се тие.Тие се прости,дури и попрости од тебе за жал.
Дефинитивно отсега ќе почнам да пишувам на твое ниво,докторе.

Колку човек пробува се поедноставно да ти објасни ти се повеќе се праеш форумско фраериште и започнуваш со погрдни зборови. ТОА Е НА ПОЛУСЕЗОНА МИСТЕРИОЗНО ЌЕ ИСЧЕЗНИШ или пак ќе доживуваш ерекции на Манчестер Сити.Едно сигурно ќе да е ...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Како можеш од сега да предвидиш кој ќе ја освои премиер лигата демек манчестер ако го победиле арсенал тоа значи готово завршена работа за годинава. Работата само што започна ќе имаат многу маки со Ливерпул, Челзи и Сити и тие ќе бидат исплескани добро од некој од овие тимови а може и од некој од послабите :D
За мене е завршена, за тебе мисли си шо сакаш :D

В

Вори

Гостин
Колку човек пробува се поедноставно да ти објасни ти се повеќе се праеш форумско фраериште и започнуваш со погрдни зборови. ТОА Е НА ПОЛУСЕЗОНА МИСТЕРИОЗНО ЌЕ ИСЧЕЗНИШ или пак ќе доживуваш ерекции на Манчестер Сити.Едно сигурно ќе да е ...
Извини ако се навреди на тоа ''прост''немав таква намера,али знаеш фраер да се направам па затоа.
Лани исчезнав кога заврши сезоната,и досега никогаш откога пишувам на форумов,а тоа се повеќе од три години немам исчезнато и се немам криено.

Ерекции на Манчестер Сити?Не,фала.Ќе си дркам на мојот Челзи јас,без гајле.
Ај оди сега гледај Долина на Волците и пред маало удирај им чврги на децата и прај им се Мемати.

A

Auditore

Гостин
И потоа се прават разни дискусии како тоа квалитетот на дискусија опаднал на сметка на квантитетот.
Жална истина, се регистрираат безмозочни, неразвиени дечишта како Ред Девил од 13 години кои немаат две чисти од фудбал, дискусија, аргументирање, честитање, спорт а се прават научници, иди играј џамлии не замарај тука бе.
И дајте му бан веќе, почнувајте да банирате за спам мислења, ко ќе видите ваккви едноклеточни, само ствараат нервоза, расправии по форумов без ни малку да размислат што пишуваат.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Абе уште има некој што прати тоа со Ванна бе Џамес Бонд? Оф бе го плукам Грујо што направи проект компјутер за секоја амеба:LOL: Иначе ја после овие 3 кола мислам дека Вулвс че ги реши на сите.

NOT!

A

Auditore

Гостин
On topic:
Сити и Јунајтед по мене сезонава се главни фаворити, најуиграни состави и млади играчи имаат, доколку продолжат со вакво темпо ќе биде интересно да се гледа, посебно меѓусебните дуели, но доколку Челзи се засили со плејмејкер(Модриќ) тогаш ќе биде уште поинтересно кога и тие ќе се уиграат, сезонава што претстои ќе биде понеизвесно од кога било.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Skysports.com understands Tottenham are lining up a shock move for former Manchester United midfielder Owen Hargreaves.
Ари :pos:

S

Stivie G

Гостин
Се јави следната амеба :rolleyes: Собирај потписи низ твојот фан клуб сеа да ме банираат пак ;) Не ви преостанува ништо друго освен да навредувате, не паѓам на ниско ниво. А ти од фудбал 2 чисти немаш па нашол овде да ми зборува :eek:
--- надополнето: Aug 29, 2011 9:07 PM ---

Да да и со ова темпо и Ливерпул замешува прсти во трката на трофејот, но од друга страна Арсенал е заслабнат и Тотенхем ... :cool:Фала шо ми кажа кој би биле конкуренти....
Трофејот е наш оваа година, кој што сака нека каже YNWA

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom