- Член од
- 27 јули 2011
- Мислења
- 633
- Поени од реакции
- 241
vidi na aren bg se so e novo izlaga odmaИзлезена е и ако не е излена кога е рилис дејт ?
vidi na aren bg se so e novo izlaga odmaИзлезена е и ако не е излена кога е рилис дејт ?
2012 ќе излезеИзлезена е и ако не е излена кога е рилис дејт ?
Се двоумев дали да ја извадам зошто до сега уште нема scene release, овие другиве ми изгледаат "половично" кракнати. За приказната не се секирам воопшто, ме интересира како работи стелт механиката, аугментациите... Сепак ке си ја спуштам сегаНе ми се веруваше пред да ја играм, ама Deus Ex: Human Revolution е (малку) подобра дури и од кецот. Долга FPS (20-30 саати) со RPG елементи, интересна приказна и супер гејмплеј. Ако можете да ја купите за PC, трк на Steam (или било каде).. вреди. Ако не, снајдете се, излезена е веќе два дена.
Најтопла препорака за играва.
Само што завршив со играње и.. се гледа дека на Human Revolution работеле луѓе кои ја сакале првата Deus Ex. Приказната е мааалку подобра во кецот, ама ги имаат надградено и подобрено сите останати елементи. Играва (ми) е GOTY.. а јас баш и не се расфрлам со такви награди/пофалби Само Skyrim може да ја симне од прво место, ама ќе видиме за тоа во ноември.Се двоумев дали да ја извадам зошто до сега уште нема scene release, овие другиве ми изгледаат "половично" кракнати. За приказната не се секирам воопшто, ме интересира како работи стелт механиката, аугментациите... Сепак ке си ја спуштам сега
Долго време ја чекам играва, ама нема scene release и не сум ја симнал...Па јебига баш сеа ќе ја стаам па шо биде нека биде. Иначе на HR работеа повеќето од главните луѓе на првата Deux Ex, затоа е добраСамо што завршив со играње и.. се гледа дека на Human Revolution работеле луѓе кои ја сакале првата Deus Ex. Приказната е мааалку подобра во кецот, ама ги имаат надградено и подобрено сите останати елементи. Играва (ми) е GOTY.. а јас баш и не се расфрлам со такви награди/пофалби Само Skyrim може да ја симне од прво место, ама ќе видиме за тоа во ноември.
НЕЕЕЕ, ДеусЕкс 1, НЕЕЕЕЕ.Само што завршив со играње и.. се гледа дека на Human Revolution работеле луѓе кои ја сакале првата Deus Ex. Приказната е мааалку подобра во кецот, ама ги имаат надградено и подобрено сите останати елементи. Играва (ми) е GOTY.. а јас баш и не се расфрлам со такви награди/пофалби Само Skyrim може да ја симне од прво место, ама ќе видиме за тоа во ноември.
Други луѓе се. Ворен Спектор го нема.Иначе на HR работеа повеќето од главните луѓе на првата Deux Ex, затоа е добра
Уште ја немам завршено али стварно многу добра игра, нивоата се огромни и ако ги играте сите side quests ќе ве фати сигурно повеќе од 30 саати. Моментално сум во Кина, знам дека има уште мноогу за играње али сакам све да проверам и да прочепкам Има некои работи за кои не се потрудиле како фаците на луѓето и гласовите али останатите елементи ја красат играва.Само што завршив со играње и.. се гледа дека на Human Revolution работеле луѓе кои ја сакале првата Deus Ex. Приказната е мааалку подобра во кецот, ама ги имаат надградено и подобрено сите останати елементи. Играва (ми) е GOTY.. а јас баш и не се расфрлам со такви награди/пофалби Само Skyrim може да ја симне од прво место, ама ќе видиме за тоа во ноември.
Уште ја немам завршено али стварно многу добра игра, нивоата се огромни и ако ги играте сите side quests ќе ве фати сигурно повеќе од 30 саати. Моментално сум во Кина, знам дека има уште мноогу за играње али сакам све да проверам и да прочепкам Има некои работи за кои не се потрудиле како фаците на луѓето и гласовите али останатите елементи ја красат играва.
Спектор сам ли ја праеше играта? Нека оди да праи Epic Mickey пак следниот пат, може и ќе биде успех играта. Yahtzee = Јатзи, без х, и малце глупаво е да го цитираш најголемиот трол во гејмингот.НЕЕЕЕ, ДеусЕкс 1, НЕЕЕЕЕ.
Имам лоши искуства со Деус Екс.
И Бен Јахци има речено, „продолженија треба да прават луѓе кои не го сакале оригиналот“. Или тој што го правел оригиналот оти тој обчино знае дека треба да направи нешто поинакво од тоа првото.
А вака шо викаш ти подобрена од кецот, тоа значи дека си го зеле за шаблон кецот и си „тјунирале“ и направиле апдејт а не нова игра. (Ко на ТФ2 шо има 150 апдејти)
--- надополнето: Aug 28, 2011 2:16 PM ---
Други луѓе се. Ворен Спектор го нема.
Тоа беше негова визија, негова идеја.Спектор сам ли ја праеше играта? Нека оди да праи Epic Mickey пак следниот пат, може и ќе биде успех играта.
^.^Yahtzee = Јатзи, без х, и малце глупаво е да го цитираш најголемиот трол во гејмингот.
Не туку дека Тф2 во 2011 со 150 апдејти е пак ТФ2 шо излезе 2007ма. И тоа никој не го оспорува. Е сеа јас викам спред тоа што Овердрајв го кажува логично е да се претпостави дека DeusEx 3 e DeusEx 1 со апдејти оти ја скапа споредување со првата игра.И ако според тебе TF2 = TF со 150 апдејти, стварно не знам шо да ти речам...