Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев за твојот тим.

Ја за мојот тим пред 10 години можам докторите со се медицинските сестри да ти ги набројам,заедно со цела управа до задња кафекуварка....

Ме вреѓаш вака...;)

Ја за мојот тим пред 10 години можам докторите со се медицинските сестри да ти ги набројам,заедно со цела управа до задња кафекуварка....

Ме вреѓаш вака...;)
Значи ти си вистински фан. Алал да ти е.

Доста моќно делува овој Сити со Агуеро и Насри. Од Манчини ќе зависи се, ако успее да ги соедини како екипа, да ги уигра, да направи на терен да дишат како еден, да им вметне самодоверба, овој тим ќе биде тешко да се победи, и во Англија и во ЛШ.
Се согласувам со тебе Боби!И јас го делам твоето мислење!

Иако многу го потценуваат Манчини, мислам дека е вистински избор за Сити. Не е совршен, ниту најдобар, ама е одличен во Сити.

Моментот кога сите го предвидоа шампионот на база на тепање на тим кој во тимот го има Крауч како главен шпиц. :icon_lol:

Моментот кога сите го предвидоа шампионот на база на тепање на тим кој во тимот го има Крауч како главен шпиц. :icon_lol:
А кој рече дека Сити ќе биде шампион?? Да си тркнеш до очно не би ти било лошо.

Моментот кога сите од Јунајтед ги потценуваат Сити предвреме.

Моментот кога сите од Јунајтед ги потценуваат Сити предвреме.
Абе кое потценуење јебо те. Пред само една недела ми кажуете Тотенхем стално се тртат пред Манчестер, а сеа коа се натртија на селаниве ја сум ги потценуел. Иди бе...
Јаки се Шити, ама коа ве читам благоречено ми се блуе. Тешки срања...
Има и кај нас вакви клетки ама лошо е тука шо ниеден не е фан бре. Пукате сеир само и си билдате его на сметка на омразениот Манчестер (кај повеќето де) !

Абе кое потценуење јебо те. Пред само една недела ми кажуете Тотенхем стално се тртат пред Манчестер, а сеа коа се натртија на селаниве ја сум ги потценуел. Иди бе...
Има и кај нас вакви клетки ама лошо е тука шо ниеден не е фан бре. Пукате сеир само и си билдате его на сметка на омразениот Манчестер (кај повеќето де) !
шитииии, тоооо топ си брат, како им го спушти хаха :confused:

Има и кај нас вакви клетки ама лошо е тука шо ниеден не е фан бре. Пукате сиер само и си билдате его на сметка на омразениот Манчестер (кај повеќето де) !
1. Факт е дека кога Тотенхем испаѓа да игра против Јунајтед, не испаѓаат луѓе на терен туку испаѓаат пијани кокошки.
2. Сити се премногу јаки годинава. Едино можеби се послаби во одбраната, ама го надополнуваат тоа што многу тешко им се зима топка во средината.
3. Да го мразам Манчестер ама кажувам и факти. Исто како шо прееска ви честитав на реметење што го направивте кое беше заслужено исто требате да бидете реални да кажете дека годинава ако некој може да ви земе титула тоа е само Сити. Друго се е за под вода.

Не ги разбирам фановите на Јунајтед, сериозно. Како да имате комплекси од Сити, а не обратно. Или страв од конкуренција, од тим од ист град...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom