Фан Клуб: Манчестер Сити

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мислев за твојот тим.
Ја за мојот тим пред 10 години можам докторите со се медицинските сестри да ти ги набројам,заедно со цела управа до задња кафекуварка....

Ме вреѓаш вака...;)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Ја за мојот тим пред 10 години можам докторите со се медицинските сестри да ти ги набројам,заедно со цела управа до задња кафекуварка....

Ме вреѓаш вака...;)
Значи ти си вистински фан. Алал да ти е.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Доста моќно делува овој Сити со Агуеро и Насри. Од Манчини ќе зависи се, ако успее да ги соедини како екипа, да ги уигра, да направи на терен да дишат како еден, да им вметне самодоверба, овој тим ќе биде тешко да се победи, и во Англија и во ЛШ.
Се согласувам со тебе Боби!И јас го делам твоето мислење!

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.629
Поени од реакции
22.655
Иако многу го потценуваат Манчини, мислам дека е вистински избор за Сити. Не е совршен, ниту најдобар, ама е одличен во Сити.

G

Gray Foxx

Гостин
Моментот кога сите го предвидоа шампионот на база на тепање на тим кој во тимот го има Крауч како главен шпиц. :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Моментот кога сите го предвидоа шампионот на база на тепање на тим кој во тимот го има Крауч како главен шпиц. :icon_lol:
А кој рече дека Сити ќе биде шампион?? Да си тркнеш до очно не би ти било лошо.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Моментот кога сите од Јунајтед ги потценуваат Сити предвреме.

G

Gray Foxx

Гостин
Моментот кога сите од Јунајтед ги потценуваат Сити предвреме.
Абе кое потценуење јебо те. Пред само една недела ми кажуете Тотенхем стално се тртат пред Манчестер, а сеа коа се натртија на селаниве ја сум ги потценуел. Иди бе...
Јаки се Шити, ама коа ве читам благоречено ми се блуе. Тешки срања...
Има и кај нас вакви клетки ама лошо е тука шо ниеден не е фан бре. Пукате сеир само и си билдате его на сметка на омразениот Манчестер (кај повеќето де) !

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Абе кое потценуење јебо те. Пред само една недела ми кажуете Тотенхем стално се тртат пред Манчестер, а сеа коа се натртија на селаниве ја сум ги потценуел. Иди бе...
Има и кај нас вакви клетки ама лошо е тука шо ниеден не е фан бре. Пукате сеир само и си билдате его на сметка на омразениот Манчестер (кај повеќето де) !
шитииии, тоооо топ си брат, како им го спушти хаха :confused:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Има и кај нас вакви клетки ама лошо е тука шо ниеден не е фан бре. Пукате сиер само и си билдате его на сметка на омразениот Манчестер (кај повеќето де) !
1. Факт е дека кога Тотенхем испаѓа да игра против Јунајтед, не испаѓаат луѓе на терен туку испаѓаат пијани кокошки.
2. Сити се премногу јаки годинава. Едино можеби се послаби во одбраната, ама го надополнуваат тоа што многу тешко им се зима топка во средината.
3. Да го мразам Манчестер ама кажувам и факти. Исто како шо прееска ви честитав на реметење што го направивте кое беше заслужено исто требате да бидете реални да кажете дека годинава ако некој може да ви земе титула тоа е само Сити. Друго се е за под вода.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Не ги разбирам фановите на Јунајтед, сериозно. Како да имате комплекси од Сити, а не обратно. Или страв од конкуренција, од тим од ист град...

Kajgana Shop

На врв Bottom