- Член од
- 18 август 2011
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 4
Јас сум фан на овој клуб тоа значи дека сепак има фанови овде...Се чудам како се наполнаја толку страници досега а нема ниту еден фан на овој тим во форумот!
Јас сум фан на овој клуб тоа значи дека сепак има фанови овде...Се чудам како се наполнаја толку страници досега а нема ниту еден фан на овој тим во форумот!
With the power of the blue moon, we will be 1st soon(морав, за да има рима )Јас сум фан на овој клуб тоа значи дека сепак има фанови овде...
WITH THE POWER OF THE BLUE MOON WE WILL BE 4th next season
Кажи ми 5 играчи на Манчестер Сити кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш по интернет....???Јас сум фан на овој клуб тоа значи дека сепак има фанови овде...
Ај ти кажи 5 играчи кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш на интернет ?Кажи ми 5 играчи на Манчестер Сити кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш по интернет....???
Па незнам,ја не сум фан на Сити...Затоа ги прашувам фановитеАј ти кажи 5 играчи кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш на интернет ?
Мислев за твојот тим.Па незнам,ја не сум фан на Сити...Затоа ги прашувам фановите