Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
18 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
4

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ф

Фил Ајви

Гостин
-------------------- Hart ------------------------

Zabaleta --- Lescott --- Kompany --- Clichy

-------------- Barry -------- Yaya ------------

------- Nasri ------ Aguero ----- Silva -----

--------------------- Dzeko -----------------

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Јас сум фан на овој клуб тоа значи дека сепак има фанови овде...
Кажи ми 5 играчи на Манчестер Сити кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш по интернет....???

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ги чекам Сити на ливче,се надевам дека нема у второ да се опуштат и да примат 2 гола :):)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Заебаајте се со Сити. Годинава се со Јунајтед слободно да кажам главни фаворити за титула. Инзвонредни се. Како и минатата мој фаворит во Премиер ке биде Сити. :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Кажи ми 5 играчи на Манчестер Сити кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш по интернет....???
Ај ти кажи 5 играчи кои играле за клубот пред 10 години без да пребаруваш на интернет ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Лани имаа јак тим, ама играта им беше тиња!
Годинава исто викав дека ќе бидат тапа, дека џабе им се играчите...ама играта им е 1000 пати подобра од ланската. Можете да се заебавате со Сити, ама ако продолжи како што почна...ќе биде точна најавата дека Сити ќе биде еден од главните фаворити за титула.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Абе како главни,ја освојувате оваа година титулата,прекрасен фудбал играте,секоја чест.Во лига на шампиони завршувате како први во групата!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Доста моќно делува овој Сити со Агуеро и Насри. Од Манчини ќе зависи се, ако успее да ги соедини како екипа, да ги уигра, да направи на терен да дишат како еден, да им вметне самодоверба, овој тим ќе биде тешко да се победи, и во Англија и во ЛШ.

Ф

Фил Ајви

Гостин
ako me iznervirate jos jednom razvalit cu vas opet ko zvecku :vozbud:

дали Џеко го гледам дали Ибра го гледам, Кабул мислам сакаше да заплаче ама се воздржа, дијамантот му го зема здравјето. За средниот ред не знам што да кажам, ги правеле акциите на PS а сега демонстрираат во живо на терен, Насри како да игра цел живот со нив, само оној копиљов од Агуеро да биде понесебичен.

Kajgana Shop

На врв Bottom