Фан Клуб: Јувентус

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Абе дечки наеднаш имаме многу гужва на крилните позиции.. Красиќ, Пепе, Џакерини, Естигарибиа, Пасквато, па сеа Елија ... Што знам, можеби не бива толку играчи .. Aли како и да е, според мене Естигарибиа ќе биде најдобар од сите овие што ги споменав .. Ќе видите, дечкото е феноменален !!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Eлија нема ништо бе, дрво дрвосано е .. Слушајте ми го зборот убавецов ќе сјае !!

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
за сите шо го сакет копиленцето од парма Џовинко во која изјавува дека како мал навивал за мердите од милано МИЛАН линк тука
оддамна има изјавено џовинко дека навијал за мердите...

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Од што си разочаран бе друже? Дај разбуди се , во Јуве се случува преокрет, и со новиот стадион , и со играчки кадар, и со , за мене прав тренер ... Се ,ама буквално се укажува на одлична сезона(борба за скудето), и уште подобра иднина за нашиот клуб.
P.S за тоа со Елија , имаш демант директно од Елија на твитер, нема изјавено такво нешто против Јуве, новинарско срање беше тоа, извртена изјава. За Зиглер е само шпекулација,почекај па коментирај.(y)
Зошто не ја демантира изјавата веднаш? Почна да влегува 75 минута за ХСВ 2 кола, виде дека не можи да остани таму и ајде сега во Јувентус ќе одам. Ех на кое ниво паднавме, просечен ќумур да молиме да дојди кај нас.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
оддамна има изјавено џовинко дека навијал за мердите...
епа баш дека е од порано овде некој неможат да се помират со то што е продаен зато им ја давам информацијата ;)
--- надополнето: Aug 29, 2011 5:50 AM ---
Од што си разочаран бе друже? Дај разбуди се , во Јуве се случува преокрет, и со новиот стадион , и со играчки кадар, и со , за мене прав тренер ... Се ,ама буквално се укажува на одлична сезона(борба за скудето), и уште подобра иднина за нашиот клуб.
P.S за тоа со Елија , имаш демант директно од Елија на твитер, нема изјавено такво нешто против Јуве, новинарско срање беше тоа, извртена изјава. За Зиглер е само шпекулација,почекај па коментирај.(y)
од шо да бидам задоволен бе брат ветиа 3 4 WCиграчи еден не донесоја туку ми носат просечни играчи едно шо им вредат бар по мене ЛИХСТАЈНЕР И ПИРЛО друго нишо гола вода можеби ке ме демантирет но ке видиме осекам лошо ни се пишува ради што преку к** со тие нивни проектчина поздрав

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
епа баш дека е од порано овде некој неможат да се помират со то што е продаен зато им ја давам информацијата ;)
--- надополнето: Aug 29, 2011 5:50 AM ---

од шо да бидам задоволен бе брат ветиа 3 4 WCиграчи еден не донесоја туку ми носат просечни играчи едно шо им вредат бар по мене ЛИХСТАЈНЕР И ПИРЛО друго нишо гола вода можеби ке ме демантирет но ке видиме осекам лошо ни се пишува ради што преку к** со тие нивни проектчина поздрав
Видал?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.992
Поени од реакции
5.605
од шо да бидам задоволен бе брат ветиа 3 4 WCиграчи еден не донесоја туку ми носат просечни играчи едно шо им вредат бар по мене ЛИХСТАЈНЕР И ПИРЛО друго нишо гола вода
Овој трансфер рок за разлика од трансферите од фарсополи досега се разликува по тоа што сега се ангажираат играчи кои ги сака тренерот. Конте одлучува кои играчи ќе одговараат на неговата замисла за играта на Јувентус, а Марота е задолжен да обезбеди потпис. Пирло, Лихштајнер,Видал и Вучинич се одлични засилувања.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Овој трансфер рок за разлика од трансферите од фарсополи досега се разликува по тоа што сега се ангажираат играчи кои ги сака тренерот. Конте одлучува кои играчи ќе одговараат на неговата замисла за играта на Јувентус, а Марота е задолжен да обезбеди потпис. Пирло, Лихштајнер,Видал и Вучинич се одлични засилувања.
За да го кажеме оваа сепак треба да почекаме до Божик .
И за Амаури викавме дека е одличен кога дојде сега го мразиме како албанец .
--- надополнето: Aug 29, 2011 10:37 AM ---
Најпрвин се мислеше дека играчот Родолфо ке дојде за 5 милиони евра што би било супер ,сега јувентус понудил 8 а ако се знае дека е во тек сезонатра во Бразил и плус тоа имаат добар буџет ке прават проблеми и ке испадне повеке до 10 милиони евра .

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
и што ако Конте се откажи на полусезона ?? повторно распродажба и носење нови по желба на наредниот,и одново и одново......дури не се одврзи ќесето и се донеси светска класа играчи - ништо ни од бизнисот ни од титулите и све остало....сега Конте ќе проба од магариња авиони да направи,ај оваа сезона се игра само во Калчото,ете во прилог оди и одложувањето(да се воигра тимот),а што ќе се прави в година АКО се обезбеди ЛШ ?! ќе се тргни против Барса,Реал,Манчестер со Де Чеље и Естигарибија(гурабија или било што...) ?? вчера видовме како го демолираа Арсенал,како никогаш порано - причина заминувањето на Насри и Фабрегас,ако не се засилат дното не има бега годинава(мал оф топик,како споредба)

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
и што ако Конте се откажи на полусезона ?? повторно распродажба и носење нови по желба на наредниот,и одново и одново......дури не се одврзи ќесето и се донеси светска класа играчи - ништо ни од бизнисот ни од титулите и све остало....сега Конте ќе проба од магариња авиони да направи,ај оваа сезона се игра само во Калчото,ете во прилог оди и одложувањето(да се воигра тимот),а што ќе се прави в година АКО се обезбеди ЛШ ?! ќе се тргни против Барса,Реал,Манчестер со Де Чеље и Естигарибија(гурабија или било што...) ?? вчера видовме како го демолираа Арсенал,како никогаш порано - причина заминувањето на Насри и Фабрегас,ако не се засилат дното не има бега годинава(мал оф топик,како споредба)
Арсенал и со нив успеа одвај на 4 то место ,ами не се само Фабрегас и Насри тука се и Клиши и Ебуе играчи кој знаечеа нешто во Арсенал .
Марота ја призна грешката минатата година кога кажа дека оваа ке се зима квалитет а зема играч како џанети (сепак да почекаме )
Продавашето на Циглер би било лудост без разлика што јувентус ке заработел 4 милиони евра ,не може гросо кој ја преседи цела сезона пред телевизор (не беше ни на клупа ) да биде замена за еден играч како де чење кој не би можел да одговоре на сите предизвици .
--- надополнето: Aug 29, 2011 10:53 AM ---
Eлија нема ништо бе, дрво дрвосано е .. Слушајте ми го зборот убавецов ќе сјае !!
Елија беше на клупата во еден тим како што е хамбур (просечен бундеслигашки клуб ) и да вреде над 10 милиона евра е чиста лудост .
Плус кога ке се потсетам што рече за Јувентус не можам да го сакам .

С

сашенко

Гостин
Не ми се верува колкаво значење им се дава на зборови на "новинари" ако може и така да се наречат воопшто.Тоа се дегени кои пишуваат трансфер шпекулации ради забава и за да останат читани и да не им опадне рејтингот поради немање нови вести.Знаете колку играчи тие кај нас преселија и колку ги отселија? Си играат со нас и со другите клубови како сакаат и пишуваат што ке им текне на памет.Зарем можете да поверувате на зборови на такви луѓе? Како да заборавивете што пишуваа до вчера и колку беше вистинито тоа.Нека искочи снимка дека Елија го рекол тоа и ке поверувам тогаш, вака на пишано ништо не ми е сигурно.И јас можам да го напишам тоа и да се излаже некој.Не верувајте на се и сешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom