Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Врв на идиотизмот.Балканскиве јуве фанс страници известуваат дека Зиглер ке го напушти Јувентус бидејки Конте не го сакал.Бил донесен пред да дојде Конте и мистерот не го сакал.Уште една глупост Красич ке оди во Челзи а ние го добиваме Алекс.:tapp: :vozbud::cuc::pos:

Сите медиуми го информираат тоа во Италија ама веста почна од Туттоспорт ...ако е вистина тогаш конте не ска легачи што е добро :)

Постигна Марота договор со Родолфо човекот е звер

Еве зашто Видал го одбра Јуве а не Баерн

"Зашто Јуве е институција,врв на секој фудбалер.Тука се луѓе како Дел Пиеро,Буфон,Пирло,шампиони кои ми помагаат многу и ме советуваат.Огромна шанса е да можам играм со нив.И Баерн е престижен клуб со топ играчи но ЈУВЕ Е ЈУВЕ! и сакав да играм фудбал кој е сличен на мојата култура.Во Италија фудбалот се живее со слична страст како во Чиле.Латинци сме,нели?":X3:

ај коа почнав веќе,еве шо вика за Естегарибиа или како се вика:D

"Класично крило,технички играч,има добар дриблинг.Играше добро во Аргентина.Да,одличен играч е."

За мене,од тоа шо го глеав на Копа,а ги глеав сите утакмици на Парагвај,ми остави добар впечаток,и си викав е овој да го земе Јуве:) исто викаат за него дека не е топ играч али може да стане ,има потенцијал.

За дефанцивец,Алекс испадна,Лугано во ПСЖ,значи останаа Бруно Алвес и овој сеа Родолфо а Бонучи во Зенит,па не е лош дилот.

подобро е да не го советуваат Видал ами да го стават на права позиција(како со Милан на Тим Трофеј) и да гледаме масакри од пошироки размери :vozbud:

Кој е тој ? Естабиа е 23 годишен од Ле Авр ...... а за одбрамбен зборат Роландо или родолфо ..ке видиме ..утре ке е жешко а григера веќе си замина ...и Зиглер нешто кревал врева
Естигарибија е од ЛеМанш (на позајмица во Њуолдбојс блаб ла негде во аргентина),
А овај од лехавр е мислам едно ѓупче одбрана шо игра (и беше пред изјавата на Марота за појачањата, и да било после, за примавера е не се рачуна)

За ЛУГАНО ми е ептен криво шо го испуштија, искрено Алекс и Бруно ми беа/се зад Лугано али то е то.

Врв на идиотизмот.Балканскиве јуве фанс страници известуваат дека Зиглер ке го напушти Јувентус бидејки Конте не го сакал.Бил донесен пред да дојде Конте и мистерот не го сакал.Уште една глупост Красич ке оди во Челзи а ние го добиваме Алекс.:tapp: :vozbud::cuc::pos:

Види,види...БОЛНА РАБОТА!Нездрави се тие од Балкан Јуве фанс?!?!

Сите медиуми го информираат тоа во Италија ама веста почна од Туттоспорт ...ако е вистина тогаш конте не ска легачи што е добро :)

Шо дочекавме, Бразилец да ни биди одбрамбен, а не игра ниту за репрезентација на Бразил (јаоооо - не го знам типот ама.... )

Инаку спремајте петарди, огномети и на плоштад
Equipe - Clamoroso Amauri: "Firmerei volentieri per il PSG"

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=60845

И за крај ова
VIDEO - Juve, how many broken promises

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=60866

Broken promises - незнам за вас ама ова стратегија ќути си дупи си ми е попаметна (нормално ако Марота знај шо работи) некако повеќе ме потсеќа на Моџи

Амаури: Со задоволство би потпишал за ПСЖ

И мене Лугано ми беше прв избор,не знам што толку беше проблем за него,факинг 3.5 милиони,Марота заборавил како е да земе играч без позајмици и рати,си мислел и овој да го зима на позајмици и рати и нормално тие од Фенербахче-" WTF Марота,3.5 милиони е не е 35":D

Omg :place: Neeee ne si odi :D:pos:
--- надополнето: Aug 28, 2011 1:38 PM ---
Broken promises - незнам за вас ама ова стратегија ќути си дупи си ми е попаметна (нормално ако Марота знај шо работи) некако повеќе ме потсеќа на Моџи

Najpametno neso e toa ali tesko e da kjutis koga dupis neso jako :D

последниве 3 дена ќе биде право колење на трансвер пазарот

Шо дочекавме, Бразилец да ни биди одбрамбен, а не игра ниту за репрезентација на Бразил (јаоооо - не го знам типот ама.... )

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=60845

И за крај ова
VIDEO - Juve, how many broken promises

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=60866

Баш е добар Родолфо ...сите Базилци кај мене на форум мн го фалат ...и експертите од туттојуве велат дека е најдобар млад бразлиски дефанзивец ...

A за красич не се криви Јуве фанс балкан или како да е ..то излезе од дејли мирор вчера беше и во туттојуве

за сите шо го сакет копиленцето од парма Џовинко во која изјавува дека како мал навивал за мердите од милано МИЛАН линк тука

Баш е добар Родолфо ...сите Базилци кај мене на форум мн го фалат ...и експертите од туттојуве велат дека е најдобар млад бразлиски дефанзивец ...

A за красич не се криви Јуве фанс балкан или како да е ..то излезе од дејли мирор вчера беше и во туттојуве

Koлку години има Родолфо?

Ако го продадат циглер а сакаат да го раскинат договорот со гросо па и да не го раскинат не може да го пуштат туку така де чеље .Се надевам дека нема да си замине квалитен играч е и ке се потсетам на голот на кој го даде од слободен .
Мартинез ке замине на позајмица со тоа нема да плакаме за џанети .
Пепе изгледа ке замине за зенит за 8 милиони евра (3 се за играчот )
Амури се најавува дека ке замине за ПСГ или кај сонародникот му Мело во Галатасарај .
Сакам да ве прасам какви се виа пари што ке ги зима Пепе 3 милиони евра тоа е двојно повеке од неговата плата која не верувам дека е повисока од 1,5 милиони евра ?Ако секој зема вака пари доста е само транфери да си прават хахха
--- надополнето: Aug 28, 2011 2:18 PM ---

Да ама сега треба да преговара со Сао Паоло а знаејки ги како рпават тиа клубови (потпишуваат новиу договори и му ставаат цени од 50 до 80 милиони евраклауза ) како на Нејмар кој на 18 години му ставија клауза од 45 милиони евра .

Фотографиите на Фанови на Јувентус во Македонија - Фотографии на ѕидот

Григера денес е во Лондон на медицински прегледи каде што треба да потпише договор со екипата на Фулам!​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom