Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
ti si droga, sto sakam da ja primam, ti si tajna, sto smrtno me zanima, ti se grev, sto na dusa go zimam

anybody ?
Гледам ти одговориле... Ама оригиналот ти е од Студени Нозе...

П.с. Песата ја слушнав прееска на радио, и не запамтив ни еден стих, ама знам дека почнуваше со свиркање, и пред секој рефрен мислам дека имаше свиркање... Ако знае некој..........

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499

П.с. Песата ја слушнав прееска на радио, и не запамтив ни еден стих, ама знам дека почнуваше со свиркање, и пред секој рефрен мислам дека имаше свиркање... Ако знае некој..........

Ова? :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Имаше едно програмче ако не ја знаеш насловот или изведувачот на песната, пушташ и ја пееш песната, некој стих или слично и ти ја дава .. не знам како се викаше програмчето ..

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309

http://www.youtube.com/watch?v=T-sxSd1uwoU ?

Член од
28 ноември 2009
Мислења
117
Поени од реакции
10
оо шекед шекед(или чекед незнам точно како вика..) уно уно нешто така вика ја знај некој песнава ?? :/ цела вечност ја барам :((

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Прееска ја слушнав од еден кафич, и никако да ми искочи од глава... И само запамтив "yaay, yaay, yaay, yaaay, i'm coming (going) home..." Или нешто така идеше...

Kajgana Shop

На врв Bottom