Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
Maria Gadù - ShimbalaiêБарам една песна на антена 5 ја пуштаат, бразилска, португалска така нешо е
Maria Gadù - ShimbalaiêБарам една песна на антена 5 ја пуштаат, бразилска, португалска така нешо е
Таа е, многу лајт песничка фала срцеMaria Gadù - Shimbalaiê
Енибади?Од песнава незнам многу,али иде некако пее едно женско и после иде name,name,name,name.......
Гледам ти одговориле... Ама оригиналот ти е од Студени Нозе...ti si droga, sto sakam da ja primam, ti si tajna, sto smrtno me zanima, ti se grev, sto na dusa go zimam
anybody ?
Гледам ти одговориле... Ама оригиналот ти е од Студени Нозе...
П.с. Песата ја слушнав прееска на радио, и не запамтив ни еден стих, ама знам дека почнуваше со свиркање, и пред секој рефрен мислам дека имаше свиркање... Ако знае некој..........
Ммм.. Не. Беше поише као Бруно Марс стил. Сепак фала.
Ова?
http://www.youtube.com/watch?v=T-sxSd1uwoU ?Гледам ти одговориле... Ама оригиналот ти е од Студени Нозе...
П.с. Песата ја слушнав прееска на радио, и не запамтив ни еден стих, ама знам дека почнуваше со свиркање, и пред секој рефрен мислам дека имаше свиркање... Ако знае некој..........
Машко пее, женско пее, каков е ритамот???И, пак не...
Машко пее, пишав погоре, Бруно Марс стил...Машко пее, женско пее, каков е ритамот???