Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.038
- Поени од реакции
- 62.016
Иначе овој Палавичино им бил менаџер и на Пандев и на Поли... кај лежел зајакот...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2-3 изгубивмеКолку завршивме со Киево ???
Оладете малку бе, пријателска е, и максимално сме неуиграни. Незнам што очекувате кога до 31-ви не знаеме кој оди а кој останува... Ќе играме подобро, во Ноември. Chill.
ДаЦезар се повредил ?
Рафа е крив за повредите...Цезар се повредил ?
Рафа е крив за повредите...
Ај некој што ја гледаше утакмици да кажи со кој тим „игравме“ ..измени, ти реков-ми рече..![]()
Болд 1: И ја тоа викам. Ама пошто фактички е така, не знам што очекувавте од утакмицава со Киево.Ливерпул, Манчестер, Реал, па и Милан и Јувентус засилувањата си ги донесоа уште од јуни. Кога ќе се уигруваме ние? Од 31 август до 3 септември? Почнува сезона по ѓаволите, ако не сме барем делимично уиграни на почеток на сезона што кур играа катаљон пријателски?
Што мајка Ето и Пандев ги играа скоро сите пријателски? Сега ми влезе нервоза со тоа...
Во Интер е распад система од тренер, преку играчи, менаџмент и најпосле газда...
Just don`t care...
Барем нешто позитивно да се видеше во овие три месеци фарса! Ништо, ама баш ништо...
Ме нервира што се однесуваме како да сме тим од рангот на Наполи, Удинезе или Рома... па амбиција ни е догодина излез во европа и евентуално (ако не е проблем) да се пројде група од ЛШ.
Побогу, зарем сум луд што очекувам Интер да биде фактор во Европа и без проблем да освои домашно првенство?
Болд 1: И ја тоа викам. Ама пошто фактички е така, не знам што очекувавте од утакмицава со Киево.