Фан Клуб: Интер

Иначе овој Палавичино им бил менаџер и на Пандев и на Поли... кај лежел зајакот...

Оладете малку бе, пријателска е, и максимално сме неуиграни. Незнам што очекувате кога до 31-ви не знаеме кој оди а кој останува... Ќе играме подобро, во Ноември. Chill.

Ливерпул, Манчестер, Реал, па и Милан и Јувентус засилувањата си ги донесоа уште од јуни. Кога ќе се уигруваме ние? Од 31 август до 3 септември? Почнува сезона по ѓаволите, ако не сме барем делимично уиграни на почеток на сезона што кур играа катаљон пријателски?
Што мајка Ето и Пандев ги играа скоро сите пријателски? Сега ми влезе нервоза со тоа...

Во Интер е распад система од тренер, преку играчи, менаџмент и најпосле газда...
Just don`t care...
Барем нешто позитивно да се видеше во овие три месеци фарса! Ништо, ама баш ништо...

Ме нервира што се однесуваме како да сме тим од рангот на Наполи, Удинезе или Рома... па амбиција ни е догодина излез во европа и евентуално (ако не е проблем) да се пројде група од ЛШ.
Побогу, зарем сум луд што очекувам Интер да биде фактор во Европа и без проблем да освои домашно првенство?

-----------------Cezar------------------
maicon--lucio--samuel--nagatomo
--------------cambiasso---------------
------poli------------------stankovic--
-------------sneijder--------------------
------milito-------------forlan----------

Bombona! koj saka neka kazhe ali so sostavov sme prvi u Italija sigurno! :D

Рафа е крив за повредите...:D

Ај некој што ја гледаше утакмици да кажи со кој тим „игравме“ ..измени, ти реков-ми рече..:)

Прво полувреме игравме со ЦЕзар-Лусио-Самуел-Киву,Оби-Камби-Мота-Нага, Лук-Милито-Алварез. Во прво иамвме 1-2 добри шанси а најдобрата ја имаше Мота ама дека е манекен многу чекаше и го изблокираа, Нага погоди пречка. Оби денес беше катастрофа.

Во второ доста измени имаше Мота,Оби. Лусио,Цезар,Лук, излегоа на нивно место влегоа Фараони (кој изигра доста добро и асистираше на првиот гол на Милито, и треба да поработи уште на центаршутот), Сантон беше дупка, Деки беше добар ја мрдна средината и изведе добар слободен но му го одбранија. На Милито му поништија чист гол навоно офсајд. И да напоменам дека примивме убав гол од слободен од 30 метри, и Кастелаци за првиот примен гол си спиеше. А третиот гол Ранокиа го издриблаа како мало дете и Москардели ни даде тогаш трет гол. Минута покасно Пацини намали на 2-3. Воглавно тоа беше.
--- надополнето: Aug 27, 2011 9:53 PM ---
Цезар не бил повреден :)
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=31816

Ливерпул, Манчестер, Реал, па и Милан и Јувентус засилувањата си ги донесоа уште од јуни. Кога ќе се уигруваме ние? Од 31 август до 3 септември? Почнува сезона по ѓаволите, ако не сме барем делимично уиграни на почеток на сезона што кур играа катаљон пријателски?
Што мајка Ето и Пандев ги играа скоро сите пријателски? Сега ми влезе нервоза со тоа...

Во Интер е распад система од тренер, преку играчи, менаџмент и најпосле газда...
Just don`t care...
Барем нешто позитивно да се видеше во овие три месеци фарса! Ништо, ама баш ништо...

Ме нервира што се однесуваме како да сме тим од рангот на Наполи, Удинезе или Рома... па амбиција ни е догодина излез во европа и евентуално (ако не е проблем) да се пројде група од ЛШ.
Побогу, зарем сум луд што очекувам Интер да биде фактор во Европа и без проблем да освои домашно првенство?
Болд 1: И ја тоа викам. Ама пошто фактички е така, не знам што очекувавте од утакмицава со Киево.
Болд 2: Да. :)

Со нетрпение чекате да почни или има разочарани па молат Бога воопшто да не почнува?

Болд 1: И ја тоа викам. Ама пошто фактички е така, не знам што очекувавте од утакмицава со Киево.

А пази што вика Гасперини - wasn't buying into the idea that postponing the start of the league season might have been a good thing after all: "We were ready to play and we showed that tonight.

Маријанската Бразда е околу 11 километри, Интер е негде околу осмиот километар.

Momci, nie znaeme koja e mokjta na ovoj Inter a ne pa trener, zboram za Gasperini, kolku se poocajni do 31vi tolku podobro, za onie od gore ( uprava ), da ne glumime ludilo, samiov trener u 100 navrati posoci, ova ne cini i ne cini ...

Do 31vi imaat prostor da gi ispravat neshtata, do togash ... terajte si leto ebago.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom