Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Харгривс играше кратко во Манчестер ама остави длабока трага. Самиот факт што беше стартер против Челзи во финалето доволно зборува за тоа колкава доверба имаше во него САФ, Штета што немаше среќа со повредите можеше уште многу да даде за клубот. И ај ако може некој да ме просветли да ми кажи кој е типот со 19-ка во нашиот тим на клипов?

Пиќе :D

За утрешниот меч воопшто не сум загрижен очекувам многу офанзивна игра на нашите момци и секако Клеверли во прв состав за жал не ке можам да го проследам мечот утре се надевам дека исто ке заврши како минатиот меч што не го проследив (7 :1 за нас :) ) поздрав до сите фанови и убаво да си го поминете празникот утре.

За утрешниот меч воопшто не сум загрижен очекувам многу офанзивна игра на нашите момци и секако Клеверли во прв состав за жал не ке можам да го проследам мечот утре се надевам дека исто ке заврши како минатиот меч што не го проследив (7 :1 за нас :) ) поздрав до сите фанови и убаво да си го поминете празникот утре.
Абе со Арсенал играме не со Свонси па да прогнозираш 7-1 резултата знам дека Асенал се слаби сезонава + суспендирани имаат и повредени сепак очекувам победа како секогаш само ние да си ја играме нашата игра и 3-те бида остануваат на Олд Трафорд:)

Паметно нешто од Гоше :) Арсенал е ова не зезајте, со Арсенал, Ливерпул, Лидс и Сити формата не значи ништо. Колку и да се слаби ќе дадат се од себе. Сепак и јас верувам во победа ама не во 20-0 :)

Паметно нешто од Гоше :) Арсенал е ова не зезајте, со Арсенал, Ливерпул, Лидс и Сити формата не значи ништо. Колку и да се слаби ќе дадат се од себе. Сепак и јас верувам во победа ама не во 20-0 :)
Лидс не би го вбројал во оваа група тие не се веќе во елитното друштво :)

assven.jpg

Венгер со друштвото од Јунајтед :)

Лидс не би го вбројал во оваа група тие не се веќе во елитното друштво :)

Не се, ама ривали ни се. Сети се пред 2 години што се случи. Roses derby.

Ќе го здробите утре Арсенал ..

Од Арсенал кои имаат црвени картони и се повредени?

Извадоци од биографијата на Гери Невил посветени на тоа како САФ се справувал со тие што се правеле поголеми ѕвезди од клубот, читајте и гледајте што е авторитет

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...son-man-make-break-you.html?ito=feeds-newsxml

It will be a very sad day when the boss finally bows out. The next manager of Manchester United will have to be bold — and he’ll have to have balls.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom