Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
На страната пишува: You can make changes to your team right up until 10 Sep 11:30.
Ова значи до тогаш ке може трансфери да се прават, или?

Уште одма ми тргна. Капитенот Бент освои цели 2 поена. :cuc:

Ја намерно го тргнав Бент од капитен ко да знаев дека ќе се посере
Ќе го видам сеа Ешли Кол како ќе се покаже :)
Иначе до сеа имам 15 поени од ал хабси,Јарвис,Нзогбија(мора да го сменам)и легендарниот бент

15 не е лошо за почеток на колото:) 6 од Гивен 6 од Ворд и 3 од Џервис

Црпка колку сум, Ди Санто на клупа го оставив а два гола дал. :tapp:

Црпка колку сум, Ди Санто на клупа го оставив а два гола дал. :tapp:
До сеа само 10 поени имам...оти само Ди Санто ми игра, и нормално тој ми ги донесе поените. :cool:
Се мислев капитен дали да го ставам, и на крај одлучив да го ставам Суарез. :oops:

До сеа само 10 поени имам...оти само Ди Санто ми игра, и нормално тој ми ги донесе поените. :cool:
Се мислев капитен дали да го ставам, и на крај одлучив да го ставам Суарез. :oops:

Не сега да кажиш кој да го ставам, ти минатото коло ме оштети. :unsure:

Ах тој Бент, не испусти, здравјето ни го зеде. :mad:

јас од 3 играчи имам соберено 16 а ми пишува 18. Гивен-6 Босингва-7 и Нзобија - 3

Уште 8 играчи утре, а досега 15 поени благодарение претежно на Адам, знаев дека кога тогаш ќе се разигра :) вреди ова дете. За утре Јанг, Руни (к), Де Геа, Симпсон, Хангеланд, Тиоте, Асу-Екото и Гутиерез.

Пробувам да се логирам и ми вика грешка лозинка, ја повторив неколку пати но пак исто и на крај побарав да ми се ресетира лозинката, е тогаш ми вика дека емаилот не е регистриран, може на ова некој да ти го избрише профилот? У курац, сега ќе треба да правам нов профил. :@

Back
На врв Bottom