Баниран е Let 3!

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Заш бе типот, добар беше,и од 1 пак ќе е добар ама после бан се губи малку репутација, така да не сум сигурен дека повторно ќе трола.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.999
Кога ќе му заврши банот ќе се врати на форум и ќе пише како фотографирал голи жени, па после праеле генг-бенг и бунга-бунга, не берете гајле за Лет3, голем е тој.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Кога ќе му заврши банот ќе се врати на форум и ќе пише како фотографирал голи жени, па после праеле генг-бенг и бунга-бунга, не берете гајле за Лет3, голем е тој.
и кога ќе ја виде темата, ќе почне да се чуди....

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Па тек ко ќе искоментират на темава :vozbud:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
па него ли најдовте бе да го банирате?:mad:
нц нц

marjov

Про
Член од
27 јуни 2011
Мислења
133
Поени од реакции
79
Звер ! Како сум се смеел на постовите негови то нешо немогуче ! Како ви ѕвони мобилниот: Let 3 напиша: ↑
ти таат тут тут ааат та та /врррррррррррррр (ова се вибрации) ти ти ти таат та та таат тата та та ту ту тиииии тта та /вррррррррррррррррррр ти ти ти тииииии та та ту таааа ти тиии та та /вррррррррррррррррр

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Слобода за Let3 :)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Банот на Лет 3 му помина ... Добредојде Лет друже ! (y) Очекувам мислење на темава оф тебе ајде ... РАСТУРИ ГИ !!! :pos:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
еве ме...
гордо одам, уште некоја бора на измаченото и оцврснато лице, нова тетоважа на раката : два мауси вкрстени, во позадина се гледа монитор на кој пише „БАН“ а мониторот го држи орел кој со клунот раскинува синџир кој се обиткува околу рутер (бежичен)..... Арно ме банираа , станав од пред компјутер, (мрсна флека сум напраил на тапацирот од седење) сум се дотерал, намирисал и сум слегол в град и си фатиф љубовница !

Него сакам да им укажам на админите (најдобрите луѓе на цел свет, супер карактери и прекрасни личности, за кои имам само најубави мисли и желби) дека треба да воведат некои новости при банирање. Чоек в затвор ќе го клат па има право да прошета низ дворо некој сат да земи воздух, да протегне нозе.... значи во теко на бано да може секој баниран да има пристап по сат два на форумо (нешо ко шетња по кругот). може на пример од 11 до кај 1 поручек и после пак назад в самица.(бан).

Kajgana Shop

На врв Bottom