- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
Ne me sfati pravilno , drugite nesvesno, potenciram ne svesno, mi gi chitaat mislite, a ne jas na niv. Znach jas ne chitam misli.На што мислам во моментов?
--- надополнето: Aug 27, 2011 9:32 AM ---
Zboruvam za nerealna grizha na sovest so silen intenzitet. I toa e del od nadprirodnata sostojba i pokraj toa sto samo po sebe ne pretstavuva nesto nadrealno.Се уште не е завршен денот ... (се зезам)
Незнам дали тролаш или си бил во полусон. И баш ме интересира, што отиде на бајач и што беаше. „Мрш лоша бабо....“
--- надополнето: Aug 26, 2011 2:34 PM ---
Извини што ќе те навредам ама со ова што си го напишал ги навредуваш другите луѓе кои навистина им се случуваат такви работи и кои веруваат во тоа. Ако на некој му се случува се тоа ќе биде малце појасен и ќе каже на кој начин му се манифестира на пример „изменетата реалност“ - после земањето на таблетката?
kakva tabletka?
Грижа на совест не е натприроден феномен
--- надополнето: Aug 26, 2011 2:45 PM ---
Дали ако мајка ти не ти кажала за главицата лук (и сепак ја ставила) ќе ти престанал сонот?
--- надополнето: Aug 27, 2011 9:34 AM ---
Kakva tabletka?Се уште не е завршен денот ... (се зезам)
Незнам дали тролаш или си бил во полусон. И баш ме интересира, што отиде на бајач и што беаше. „Мрш лоша бабо....“
--- надополнето: Aug 26, 2011 2:34 PM ---
Извини што ќе те навредам ама со ова што си го напишал ги навредуваш другите луѓе кои навистина им се случуваат такви работи и кои веруваат во тоа. Ако на некој му се случува се тоа ќе биде малце појасен и ќе каже на кој начин му се манифестира на пример „изменетата реалност“ - после земањето на таблетката?
--- надополнето: Aug 27, 2011 9:37 AM ---
Ne e toa. Samiot go zakluciv toa, a se konsultirav i so lugje od razni struki so golemo iskustvo.Ова е типична шизофренија.
--- надополнето: Aug 27, 2011 9:43 AM ---