Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Имам особено задоволство да се пофалам со досегашните 3000 мислења на форумов од кои верувам добри 70% се во фан-клубов. Еве и 3001-то мислење ќе го напишам тука во врска со дербито в недела. Прво и најбитно денеска дознав дека нема да морам да одам на работа па така ќе можам да го гледам :) Јас да бев како Ферги би му дал пак шанса на Велбек од 1-ва минута. Верувам дека по одличната партија против Тотенхем ќе игра уште послободно и подобро, секако во тандем со Руни. Па ко не оди има замени дал Господ.

Ферги пак се срчкал со ФА на прес конференцијата, очекувајте казна :icon_lol:
--- надополнето: Aug 26, 2011 9:40 AM ---
When asked about number of Utd players in England squad Sir Alex said, "the FA may realise who's produced more players for their country..

...than any other club, & maybe get some joy from it at some point in their lives and realise how important we are for England, understand?

"They (the FA) treat us like s***. They (the players) deserve to be there, they're outstanding so we're all pleased."

:icon_lol:

Баш сега го читав на BBC ова и викам чек' да го постирам, кога тоа Фро веќе стаила ... ако, ако :P
А иначе сеуште нигде нема ни гласче за она средниот прст на Меирелеш иако беше апла очигледен. Е да, за у ЛШ - ќе им биде малку тешко ..... на младите, оф корс :ROFLMAO:

Флечер у тимот за натпреварот со Арсенал? Убава убава вест :)

Морав....:LOL:
Say what you want, Rio's got style!

312696_226827200698536_219643781416878_623567_4825569_n.jpg

314134_226826767365246_219643781416878_623560_7446731_n.jpg

Дали е овај црнецов тој шо мислам дека е? :confused:

Абе Рио шема е , нема тука дилеми...

Туку...го гледам онај јарецон , детено небричано наше, на рингишпили се вртит , дури и девојче нашол...лееее :)

Ете шо значит да си фудбалер на Јунајтед...
Ко ќе ми текнит Чедвик шо “маче“ го следеше од трибините ....туф туф...

Не знам дали знаете ама на официјална има Red Voices радио емисии од новинарите кои работат за клубот и имаат специјални прилози, интервјуа итн итн

http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Aug/Red-Voices-Podcast.aspx

Можете да си ги симнете епизодите или да ги стримувате.

Samir Nasri: "United win the title every two or three years."

Дајте му компас на младичов :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom