Препораки за игри

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Ај ако може некој предлог за добра хорор игричка(со доста акција,пукањ,крв,вампири и др.) фала :)

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Ај ако може некој предлог за добра хорор игричка(со доста акција,пукањ,крв,вампири и др.) фала :)
za krvava igra eve nekolku dead space 1 doom 3 quake 4 a za vampiri --- надополнето: Aug 26, 2011 8:01 PM ---
Може некоја игра за мојава канта, може било каков жанр да е.Еве ја мојата конфигурација:2 GB ram , Pentium Dual Core 2.80 ghz , Ge Force 8400 GS ... Сакам исто така да прашам дали ако земам некоја добра нова графичка ќе можам да ги играм поновите игри , и која графичка да ја земам ?
doom 3 dead space far cry 1 Quake 4 manhunt 1 i 2

A

Auditore

Гостин
Дајте добри ФПС игри за следнава конфигурација:
Intel Dual-Core @ 2.50 Ghz
2GB RAM
NVIDIA GEFORCE 9500 512 MB RAM
Дајте ми било какви игри освен Кантер, до сега сум играл само тоа од ФПС.
И истотака ќе ве замолам да ми дадете игри кои сте ги пробале на послаби конфигурации и ви терале без проблем затоа што на canyourunit многу ФПС игри не ми го испунуваа тоа, ко батлфилд бед компани 2 на пример..

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
age of empires online e free само 40 сати или до 40 ниво. Ако сакаш да продолжиш мора премиум акаунт. Дури и во тие 40 сати неможеш да ги користиш сите војски и други апгрејди. Така да не е фри :icon_mrgr:

Според мене играта е големо разочарување.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Medal of Honor,Call of Duty,Battlefield,Crysis,,Call of Juarez:Bound in Blood,Frontline:Fuel of wars,Tom Clancy's Rainbow 6 и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom