Ајде после неколку месеци и јас да се вратам на темата и дискусијата. Пофални зборови за новата тема и прекрасниот вовед но дискусијата шо се води во овие 17 страни воопшто не ми се допаѓа. Освен за Суарез за друг не сретнав некој убав збор( можеби уште за Адам). Некои членови ги вреѓаат играчиве како да се играчи на Јунајтед .... Го менувате Шкртел за некојси Дан без да размислите ни секунда на неколкуте сезони шо ги изигра во Ливерпул на светско ниво( освен периодот со Хоџсон) и патем нема направено толку пенали колку шо има Карагер постигнато автоголи. Хендерсон не вредел 20 милиони не знаел топката да ја води ..... а на вчерашниот натпревар при постигнување на двата гола играше претпоследен со топката, Лукас беше дрво пред 2 години сега е солиден, не е врв ама заслужува да игра, Керол не чини и кога дава и кога не дава голови- не знаел да се снајди со топка, па не е центар туку напаѓач од 2 метра и 100 кг нормално дека не можи да дрибла, Кајт бил стар и му поминало времето, а јас не гледам разлика во играта на Кајт до лани и годинава( трча ко коњ, има тапа центаршут, цело време е напред назад...). И коментар шо го достигна врвот беше тој шо вика дека Џерард требало да се продај.... тука ќе останам без зборови.
А за играта годинава- засега е добра и уште ќе се подобрува само да се здрави сите играчи и да се врати капитенот побрзо во форма, единствено не ми се допаѓа комбинацијата на Адам и Лукас кога играме против послаби екипи.