Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Па добро е што Аквилани замина за Милан. Како прво сам сакаше да игра во Италија како второ покрај толку многу средни играчи што ги иаме немаше никогаш да добие шанса.
Хендерсон 20 Милиони?? цццц која уткаа .. па Суарез го купивме за 23 М овој 20 а тапа е. сега мора да игра за да ги оправда парите а нема никаква техника. Па за 20М можеше да се донесе Хазард или мене омилениот Адам Џонсон. За Керол да не праам муабет .. сите чекај чекај ќе блесне .. што ќе блесне , ај да речеш да не може да даде гол ама добро да игра .. да се движи добро ајде де. Овој права тапа , ама 35М не смеат да седат на клупа нели па ајде напред имаме право дрвце и НИКОЈ не може да ме разубеди во тоа. И јас секако се надевам и многу сакам да го гледам како постигнува голови .. како игра одлично ама многу сум песимист во врска со него. Нападот мислам дека многу поубивствен ќе ни биде со Раул како полушпиц а Суарез шпиц. Крила лево Даунинг а десно или тапата Хендерсон или преспориот Кајт ..Јас да сум на местото на Кени би го ставил Глен Џонсон (кога ќе се опорави ) како десно крило а зад него десен бек Кели. Џонсон е и брз и продорен , техничар , за разлика од Хендерсон и Кајт. Но еве и баксузи сме , Раул се повреди па ни таа варијанта у напад не може да се проба во наредниве 2-3 нед.
Одбрана Шкртел јас би го продал во Анжи .. се согласуам со некој над мене што вика дека секогаш од него можеш да очекуваш да киксне .. да направи пенал и слично , многу несигурен играч. Стандардни да си бидат Карагер и незаменливиот Агер. Доколку Коатез новиов дечко навистина е мн јак па може да и го завземе местото на Кара ама за оваа сезона мн тешко. Инаку за замена тука ќе бидат Коатез , Вилсон и доколку се купи уште еден.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ајде после неколку месеци и јас да се вратам на темата и дискусијата. Пофални зборови за новата тема и прекрасниот вовед но дискусијата шо се води во овие 17 страни воопшто не ми се допаѓа. Освен за Суарез за друг не сретнав некој убав збор( можеби уште за Адам). Некои членови ги вреѓаат играчиве како да се играчи на Јунајтед .... Го менувате Шкртел за некојси Дан без да размислите ни секунда на неколкуте сезони шо ги изигра во Ливерпул на светско ниво( освен периодот со Хоџсон) и патем нема направено толку пенали колку шо има Карагер постигнато автоголи. Хендерсон не вредел 20 милиони не знаел топката да ја води ..... а на вчерашниот натпревар при постигнување на двата гола играше претпоследен со топката, Лукас беше дрво пред 2 години сега е солиден, не е врв ама заслужува да игра, Керол не чини и кога дава и кога не дава голови- не знаел да се снајди со топка, па не е центар туку напаѓач од 2 метра и 100 кг нормално дека не можи да дрибла, Кајт бил стар и му поминало времето, а јас не гледам разлика во играта на Кајт до лани и годинава( трча ко коњ, има тапа центаршут, цело време е напред назад...). И коментар шо го достигна врвот беше тој шо вика дека Џерард требало да се продај.... тука ќе останам без зборови.

А за играта годинава- засега е добра и уште ќе се подобрува само да се здрави сите играчи и да се врати капитенот побрзо во форма, единствено не ми се допаѓа комбинацијата на Адам и Лукас кога играме против послаби екипи.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Ајде после неколку месеци и јас да се вратам на темата и дискусијата. Пофални зборови за новата тема и прекрасниот вовед но дискусијата шо се води во овие 17 страни воопшто не ми се допаѓа. Освен за Суарез за друг не сретнав некој убав збор( можеби уште за Адам). Некои членови ги вреѓаат играчиве како да се играчи на Јунајтед .... Го менувате Шкртел за некојси Дан без да размислите ни секунда на неколкуте сезони шо ги изигра во Ливерпул на светско ниво( освен периодот со Хоџсон) и патем нема направено толку пенали колку шо има Карагер постигнато автоголи. Хендерсон не вредел 20 милиони не знаел топката да ја води ..... а на вчерашниот натпревар при постигнување на двата гола играше претпоследен со топката, Лукас беше дрво пред 2 години сега е солиден, не е врв ама заслужува да игра, Керол не чини и кога дава и кога не дава голови- не знаел да се снајди со топка, па не е центар туку напаѓач од 2 метра и 100 кг нормално дека не можи да дрибла, Кајт бил стар и му поминало времето, а јас не гледам разлика во играта на Кајт до лани и годинава( трча ко коњ, има тапа центаршут, цело време е напред назад...). И коментар шо го достигна врвот беше тој шо вика дека Џерард требало да се продај.... тука ќе останам без зборови.

А за играта годинава- засега е добра и уште ќе се подобрува само да се здрави сите играчи и да се врати капитенот побрзо во форма, единствено не ми се допаѓа комбинацијата на Адам и Лукас кога играме против послаби екипи.
Браво за постов.
Сакав да напишам сличен и малце поголем,ама ме мрзеше.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Бел Бумбар.....Like....Thumbs UP!!! (За се што имаш напишано...ама за болдираново, онака, НАЈ!!!)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Море арно шо се врати по толку време да не` освестиш. :)

Мораме да си тераме некоја дискусија бре пријатеље, тоа е.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
Дајте бре луѓе....зошто ни бил Хендерсон, зошто ни бил овој, зошто ни бил оној. За 2-3 години кога ќе ги нема Џерард и Раул а и Адам нема да е млад ќе плачите по Хендерсон,Шелви и Лукас. Има време ќе се среди дечкото. Можи уште му е рано за да се навикни а и млад е допрва ќе се подобрува. Ни јас не бев многу за трансферов ама кога веќе го зедовме не се жалам. Ќе биди има време. Да не сакате Поулсен да игра? Или ел жаровци и дегеновци ?? Овој состав спрема ланскиот е милијарда пати појак ( нормално со се менаџерот ). Друга работа - Керол. Волево вчера се влечеше како со сила да го терале фудбалер да биди. Никакво залагање абе ништо ич. Си го ладеше колку да помини времето ама па можи и добро постапи. Зошто да трча да се тепа на решен меч и да ризикува повреда?! Друго за него што сакам да кажам е неговата левица. Ако типов шутни кон голот со левата, римпапа не ја фаќа. Само проблемот е што не доаѓа многу често во таква можност. Обично нашиве му качат топки и ништо не правиме со таква игра. Мора по земја малку. Видовте дека и Керол го бидува за игра по земја. Цврст е, силен е и има енергија у пичку материн. Мора тоа да се искористи. Дај му топка по земја па има да се загради да не можат со багер да го турнат. Некое проигрување, ова она и ако му се отвори простор да ја перни со левицата. 99,99% е гол!!! Не само со високи. Знај Керолчо наш и по земја да игра и мора така да играме почесто

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Reds agree Aquilani deal

Liverpool FC have reached an agreement, subject to a medical, for Alberto Aquilani to join AC Milan on loan for the remainder of the current season. The deal includes an option to make the move a permanent one.

Уште еднаш ќе оди на позајмица :tapp::tapp:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Reds agree Aquilani deal

Liverpool FC have reached an agreement, subject to a medical, for Alberto Aquilani to join AC Milan on loan for the remainder of the current season. The deal includes an option to make the move a permanent one.

Уште еднаш ќе оди на позајмица :tapp::tapp:
Воа колку да не платат Милан посаглам пара. Опцијата за целосен трансфер е околу 6-7 милиони фунти. Сигурен сум дека Милан ќе го земе и по оваа сезона.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Па добро е што Аквилани замина за Милан. Како прво сам сакаше да игра во Италија како второ покрај толку многу средни играчи што ги иаме немаше никогаш да добие шанса.
Хендерсон 20 Милиони?? цццц која уткаа .. па Суарез го купивме за 23 М овој 20 а тапа е. сега мора да игра за да ги оправда парите а нема никаква техника. Па за 20М можеше да се донесе Хазард или мене омилениот Адам Џонсон. За Керол да не праам муабет .. сите чекај чекај ќе блесне .. што ќе блесне , ај да речеш да не може да даде гол ама добро да игра .. да се движи добро ајде де. Овој права тапа , ама 35М не смеат да седат на клупа нели па ајде напред имаме право дрвце и НИКОЈ не може да ме разубеди во тоа. И јас секако се надевам и многу сакам да го гледам како постигнува голови .. како игра одлично ама многу сум песимист во врска со него. Нападот мислам дека многу поубивствен ќе ни биде со Раул како полушпиц а Суарез шпиц. Крила лево Даунинг а десно или тапата Хендерсон или преспориот Кајт ..Јас да сум на местото на Кени би го ставил Глен Џонсон (кога ќе се опорави ) како десно крило а зад него десен бек Кели. Џонсон е и брз и продорен , техничар , за разлика од Хендерсон и Кајт. Но еве и баксузи сме , Раул се повреди па ни таа варијанта у напад не може да се проба во наредниве 2-3 нед.
Одбрана Шкртел јас би го продал во Анжи .. се согласуам со некој над мене што вика дека секогаш од него можеш да очекуваш да киксне .. да направи пенал и слично , многу несигурен играч. Стандардни да си бидат Карагер и незаменливиот Агер. Доколку Коатез новиов дечко навистина е мн јак па може да и го завземе местото на Кара ама за оваа сезона мн тешко. Инаку за замена тука ќе бидат Коатез , Вилсон и доколку се купи уште еден.
Браво за постов...Се слагам со тебе Џонсон да игра десно крило бидејќи таму немаме креативност, Кајт свака му част за све што направи за Ливерпул, ама сега е преспор за да се игра како крило, напаѓач може да го игра во комбинација со Керол и Суарез...А бидејќи Кели е одлично откритие и еден од најстабилните во одбрана, Џонсон слободно може да се игра како Крило, а има предиспозиции за таа улога сите знаеме. Во тимов фали уште еден јак деструктивец, и едно десно крило доколку Џонсон не го играат тука, па сме спремни за титула. Адам според мене е засилување на годината и уште пред да дојде тој дробев тука дека тој ми е број 1 цел да се донесе, а Хендо утка на годината али иднината е пред него.
И да кажам дека продаваме играчи за бадијала и тоа од светска класа..Аквилани е многу добар играч, а тие го даваат на позајмица, па и услов поставиле ако изигра 25 натпревари да го откупат целосно за 5 моронски милиони, а вреди минимум 12/13 милиони и е подобар од Хендо за 3 пати.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Хендерсон мозе е млад мозе ке го бараме за 2-3 години! но ако сакаме титула не смееме на позици каде што сме слаби да носиме играчи кој треба да ги чекаме да пораснат!. Лани бевме најслаби по левата страна ??? еве ви оваа година две солидни засилувања Даунинг и Енрике и сеа таму сме најаки! така треба и десната нека е Хенро замена за таа страна но сепак ни треба искусен некој!!!!

За Керол немам коментар оставувам времето да показе мада до сега не ги оправдува парите.

Некој веке и го продадоа Шкртел, не е во форма дечкото но јас би го продал само за сума на која немоземе да одолееме пример 15 милиони! Инаку никако одење.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Сликата од предходно со Коатез не е од аеродромот во Ливерпул! (се извинувам)

Сликата е од пред поагањето за Ливерпул!

Еве го целосното интервју пред поагањето и поздравувањето на Коатез , најверојатно со некои пријатели и роднини!

--- надополнето: Aug 26, 2011 7:32 AM ---
Што се однесува за Белами..... Сити најверојатно се согласил да го пушти Белами за тој да може како слободен играч да потпише за Ливерпул!

Уште една добра зделка!:D

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
]Гласини дека Белами оваа вечер лично се сретнал со Кени и наводно е договорен трансферот кој Белами ке го остави на Енфилд 2 години.
Супер ќе биде ако дојде Белами ( се врати пак на Енфилд ) , вистински работник е нешто слично како Кајт , секаде на теренот е и ќе биде совршена замена .....

Супер ќе биде ако дојде (се врати ) ... :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
Е па ајде добредојде Симончо :D
Сега ги чекаме Коатес и Белами и исто така неколку дрва да си одат. Има уште малку време, а на 1ви Септември ќе сумираме - кој дошол а кој си отишол

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Дечки, моментално Коатес се наоѓа на медицински прегледи, за неполн час би требало да објават на официјалната веб страна на Ливерпул, потоа ќе има 3 до 4 дена работа за да добие работна дозвола во Англија !

Kajgana Shop

На врв Bottom