Barav mislenje od site sto bi napravile vo takov slucaj kako mojov, so cel da vidam sto razmisluvaat drugite i dali ima licnosti so podrugo razmisluvanje od moite prethodni deckovci na koi im imav kazano. Blagodaram za sovetite i znam "Zivot ide dajle", taka i Jas
No, tuka naidov i na mnogu ljubopitnost za toa koja sum vsusnost Jas. Ama nema da gootkrijam svojot identitet.
kako i da e zivoto prodolzuva ponatamu, samo treba da ima sankcija za storitelite bez razlika dali se deca od mali moze da stanat siledzii ponatamu vo zivotot da sum ti bil roditel i da si mi kazela za niv dvajcata so dveve race bi gi zdrobil nivnite cerepi.
ce igraat igra ce im dam igra na zivot i smrt. samo so kjotek se ucat takvi siledzii, ali ete ti si mirna i si resila da ne se odmazduvas mozebi e podobro taka toa si e tvoja intima i cuvaj ja od iskrenosta ne dobivas nisto da znaes...--- надополнето: Aug 26, 2011 8:33 PM ---
ne deka zivee posovremeno no toa e normalno sega i jas mislev kako tebe koga go imav prviot sex dali ke me zemi deckoto dali naredniot ke mu preci toa na naredniot decko ali veruvaj toa nisto ne znaci dobolno e da go pocituvas i da mu si verna na idniot decko iskreno mojot nareden decko voopsto ne me ni prasa so koj kolku sum imala toa e sega normalno ke svatis po nekoja godina pa i ne mora ni da znae sto ti se slucilo poveke stanuvas sumliva koga se pravdas.dovolno e pocituvanje i iskrenost.
ako e normalno da bides siluvana togas normalno e i takviot degenerik da bide tepan po glavata dodeka ne izgubi svest toes dodeka na pluka krv niz usta, kako sto pretepav eden takov degenerik koj tepase edno devojce.

Iskreno za malku i na mene raka se obidoa da krenat za sitnica, odev so mn. nervozen decko, da ne bese drugar mu ne znam ke si dobijav jas. I toa uste povejke pocna da me iritira. I kraj po nekoe vreme sleduvase.