аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
кажи ми многу ме интересираmnogu normalno e toa,hormoni ....ako ti kazam so sve mi se desava za vreme PMS u nesvest ke padnes...
кажи ми многу ме интересираmnogu normalno e toa,hormoni ....ako ti kazam so sve mi se desava za vreme PMS u nesvest ke padnes...
me bili glava,me boli stomak,me boli polovinata,nervozna sum,nemam volja ni kafe sama da si napraam....mi otekuva liceto,mi se poduva stomakot .....кажи ми многу ме интересира
Ќе ја направам масата ко даска во месарница такаПа сечи со десна
Не се сите леваци исти. Јас знам уште тројца како мене што се сакати со тоаШто има врска сечењето со тоа што си левак? И јас сум левак па сум немала таков проблем досега.
- очекувам врската да биде ок, значи да нема лажења, изневерувања такви работи.Што се вашите очекувања кога влегувате во врска?
Какви граници дозволувате во една врска?
Што би ве привлекувало кај еден маж за да опстои таа љубов во таа врска?
искрено на тоа не ми текна, ок и тоа е важно.ako ne go biva vo krevet, ne ti preci se dur ti gi kazuva naj smesnite vicevi, taka?
ЛажешNever!
Изживување. За поинтересно да ни бидеПрашање до девојките: Зошто „пуштате водичка“, а откако ќе се наводениме, ни ја секнете чешмата !?
Ц, ц, ц... да знаев не се дотерував другпат толку. Срам да ви е.Изживување. За поинтересно да ни биде
Ц, ц, ц... да знаев не се дотерував другпат толку. Срам да ви е.