Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кажете што знате да зготвите ?

До вчера не ја знаев темата, а станува интересно...

2. Кој повеќе цица, мало детенце или возрасен мажјак?

еве и од мене едно прашање.. Зашто сте нервозни, се ви пречи, се ве нервира се ве боли и тн за време на ПМС?

Абе кажете што знате да зготвите ?

Скоро се :) Само проблемот лично кај мене е што:
а) Често ме мрзи.
б) Левак сум и имам проблеми со сечењето.
в) Спора сум зошто педантерија сум и сакам се да ми е под конец :)
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:25 AM ---
еве и од мене едно прашање.. Зашто сте нервозни, се ви пречи, се ве нервира се ве боли и тн за време на ПМС?

И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш :icon_mrgr: Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубаво :)

а) Често ме мрзи.

И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш :icon_mrgr: Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубаво :)
хехе џену може не е смешно ама неможам да издржам бре.. имам ореден број на другарки кога се у период на ПМС ама неможам да ги сватам НИКАКО.. 10 минути се отворени искрено ке ти кажат секаков проблем шо го имаат ке ти плачат и ред други работи после саат време ги гледаш тивки повлечени онака фини пријатни срамежливи.. после саат време глеаш пуштаат музика до даска играат скокаат се смеат весели расположени.. ова никогаш не ми било јасно како е можно да се деси :)

Еве јас сум женско па не сваќам што толку со овој ПМС. Јас и за време на него најнормално си се понашам. Така да ни ајс не ги сваќам женските кога се во ПМС.

хехе џену може не е смешно ама неможам да издржам бре.. имам ореден број на другарки кога се у период на ПМС ама неможам да ги сватам НИКАКО.. 10 минути се отворени искрено ке ти кажат секаков проблем шо го имаат ке ти плачат и ред други работи после саат време ги гледаш тивки повлечени онака фини пријатни срамежливи.. после саат време глеаш пуштаат музика до даска играат скокаат се смеат весели расположени.. ова никогаш не ми било јасно како е можно да се деси :)

и тие не сакаат :sneaky: мајка природа бе браатт.
ама најмногу ме нервира кога го злоупотребуваат нашето трпение во таковиот период (n)
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:39 AM ---
Еве јас сум женско па не сваќам што толку со овој ПМС. Јас и за време на него најнормално си се понашам. Така да ни ајс не ги сваќам женските кога се во ПМС.
абе сите мислат дека се нормални и дека нормално си се понашаат тоа е и проблемот :D прашај ги тие околу тебе...........

Е ај баш ќе прашам :rolleyes:. Само мајка ми и татко ми ќе ми кажат дека сум неподнослива , али они тоа секој ден за мене би го кажале така да...:D

а) Често ме мрзи.

ај брзо да ми направиш еден хамбургер, јаде ми се:)

f7617b38-8d20-4fb2-bd69-40e7125315cd.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom