Скоро се Само проблемот лично кај мене е што:Абе кажете што знате да зготвите ?
И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубавоеве и од мене едно прашање.. Зашто сте нервозни, се ви пречи, се ве нервира се ве боли и тн за време на ПМС?
хехе џену може не е смешно ама неможам да издржам бре.. имам ореден број на другарки кога се у период на ПМС ама неможам да ги сватам НИКАКО.. 10 минути се отворени искрено ке ти кажат секаков проблем шо го имаат ке ти плачат и ред други работи после саат време ги гледаш тивки повлечени онака фини пријатни срамежливи.. после саат време глеаш пуштаат музика до даска играат скокаат се смеат весели расположени.. ова никогаш не ми било јасно како е можно да се десиСкоро се Само проблемот лично кај мене е што:
а) Често ме мрзи.
б) Левак сум и имам проблеми со сечењето.
в) Спора сум зошто педантерија сум и сакам се да ми е под конец
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:25 AM ---
И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубаво
и тие не сакаат мајка природа бе браатт.хехе џену може не е смешно ама неможам да издржам бре.. имам ореден број на другарки кога се у период на ПМС ама неможам да ги сватам НИКАКО.. 10 минути се отворени искрено ке ти кажат секаков проблем шо го имаат ке ти плачат и ред други работи после саат време ги гледаш тивки повлечени онака фини пријатни срамежливи.. после саат време глеаш пуштаат музика до даска играат скокаат се смеат весели расположени.. ова никогаш не ми било јасно како е можно да се деси
абе сите мислат дека се нормални и дека нормално си се понашаат тоа е и проблемот прашај ги тие околу тебе...........Еве јас сум женско па не сваќам што толку со овој ПМС. Јас и за време на него најнормално си се понашам. Така да ни ајс не ги сваќам женските кога се во ПМС.
ај брзо да ми направиш еден хамбургер, јаде ми сеСкоро се Само проблемот лично кај мене е што:
а) Често ме мрзи.
б) Левак сум и имам проблеми со сечењето.
в) Спора сум зошто педантерија сум и сакам се да ми е под конец
--- надополнето: Aug 22, 2011 12:25 AM ---
И ние не знаеме ама баш е некако забавно да плачеш па после 5 минути да не можеш да прекинеш да се смееш Шала, на тие денови фаст форвард да им се стисне најубаво
Ајде, ќе ти го пратам по DHLај брзо да ми направиш еден хамбургер, јаде ми се
нема смисла преку пошта да ми го праќаш, трошкови се прави ќе ми го доставеш на ракаАјде, ќе ти го пратам по DHL
Што има врска сечењето со тоа што си левак? И јас сум левак па сум немала таков проблем досега.б) Левак сум и имам проблеми со сечењето.
Па сечи со деснаб) Левак сум и имам проблеми со сечењето.
mnogu normalno e toa,hormoni ....ako ti kazam so sve mi se desava za vreme PMS u nesvest ke padnes...еве и од мене едно прашање.. Зашто сте нервозни, се ви пречи, се ве нервира се ве боли и тн за време на ПМС?