- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 190
- Поени од реакции
- 63
Ок фалаЈави им се ке ти ги кажат они јузерот и пасс. Јас кога се јавив ми ги кажаа,почнуваа со ctel... тогаш,а сега мислам дека се сменети.
Ок фалаЈави им се ке ти ги кажат они јузерот и пасс. Јас кога се јавив ми ги кажаа,почнуваа со ctel... тогаш,а сега мислам дека се сменети.
048 / 613 000 е за CableTel во Прилеп.Koj broj?
Кабле Тел имаат 100Мбит пакет ?имам 2 компјутера ... на едниот Speed e 100 Mbps a na mojot e 12.0Mpbs??
Зошто така ??
неКабле Тел имаат 100Мбит пакет ?
Најверојатно ти го делиш нетот преку кросовер кабел а тоа што ти покажуа дека е 100Мбпс ти е брзината на мрежната картичка, односно која (максимална) брзина се остарува помеѓу двата компјутери доколку префрлаш податоциимам 2 компјутера ... на едниот Speed e 100 Mbps a na mojot e 12.0Mpbs??
Зошто така ??
ништо чудно и да пуштат (ако си на ЛАН) па да вадиш со 10-на мбТака и си мислев ... Ме избуни со ова,си викам да не пуштиле вие 100ка...
Да ти го потврдам мислењетоништо чудно и да пуштат (ако си на ЛАН) па да вадиш со 10-на мб
оти на некои со пакети од 8 мбпс наместо со нецел мегабајт тие вадат со 2-3 мб
Кај мене е супер, исто така да не го урочам - ама уше од коа го стаив (веќе иде накај 3ти месец) нема паднато....Има некој проблеми со конекцијата денес? Или само кај мене се понашаат ко кредитна картичка, па на рати добивам интернет.
ОМГ (о мој Господе)Да ти го потврдам мислењето
Највеќе до 5 мега у секунда...а average му е 4.5mb/s Предобро за тие пари