- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Види, овој пријателот мој од приказната често ми кажува некои негови искуства со жените, тоа е да се газиш од смеење. Некогаш и пристапил на некоја женска со својата вообичаена реплика, и таа грубо го одјебала. Овој не се вреѓа нешто посебно, и по извесно време некако сепак испаднало таа да има секс со него. И замисли, кога ја прашал зошто толку грубо го одјебала првата вечер, таа му рекла оти мислела дека не е озбилен дека ќе ја ебе????Тоа е апсолутна вистина, true story... сум го видел тоа со свои очи. Знаеш шо е смешното у целата ситуација... што по грд тоа поише успева. Веројатно психологијата у тоа е што девојкава е запрепастена како таков Квазимодо се дрзнува да каже такво нешто и со што ја поткрепува својата самодоверба, зошто мисли дека ќе успее? Ако се зеза, онда добра смисла за хумор има. Ако не се зеза и стварно мисли дека ќе ме ебе, онда гарант има тестостерон преку плафон, шо значи дека дури и да ме ебе, добар секс ќе има. Сигурно такви филмови праат у глава.
Додека ова не го сфатив, сите девојки што сакав да ги освојам, ги третирав како дами... После го сфатив терминот џабе губење време...
Е, и после неа некој ќе ја земе неа за жена, и ќе гради квалитетна врска...
Квалитет колку сакаш...
--- надополнето: Aug 12, 2011 12:46 PM ---
Ова е најпаметната работа што женско ја има напишано за жените на овој форум. Никогаш жените немале помалку моќ, ниту помалку задоволство во животот, отколку во ерата на еманципацијата и феминизмот. Како што велат, исфрли ја природата низ врата, ќе ти се врати преку прозор...Феминизмот и борбата за правата на жените ја уби во секој поглед и женственоста и она што беше поим за квалитетно женско битие, се друго што ќе кажам ќе биде повторување на драгите ми погоре форумџии, само да го признаат тоа самите жени ќе се наѕре надежта, се додека пробуваме да докажуваме дека не е така уште повеќе не праи гилти по сите точки, гледајќи ги секојдневно младежот односно иднината на жените кои исто треба мајки да бидат и да гаат генереации... ма дај какви генерации каде е тука основата односно љубовта што треба да ја вложат без условно....?