Пази каква глупост пишуваш. Како прв пат го читаш, а одговараш на темава. Па тој (Sussaro) којшто прв пат го читаш, ја отворил темава. Порано лажевте втор си ми, сеа лажете прв си ми... ц ц ц ц...
Сфаќаат? Некоја сфати?
А овој пиес феноменот, тоа ми е најслатко. Увек се они искључокот. И знаеш шо е најпаметно у тој случај, коа ќе ми дојде таков некој муабет со девојка, да не чекам да ми каже она ја сум искључокот, ја одма и викам, добро ти си искључок.
Али никад не барај да се докажат, зашто ќе ти падне у вода... кхм... муабетот.
Изменив малце...викса не те познав си сменил ник
Не можам јас така, ако можам да реагирам на некоја глупост кога ја гледам реагирам.
Ги деградирам, и брутално го кажувам мислењето и покрај тоа што околните ми луѓе ме советуваат дека така не се зборува со девојче. Јас на тоа одговарам, кога ќе видам девојче ќе се однесувам како што треба со неа. Се додека гледам исфрустрирани сељанки, ќе го добиваат мојот убав третман.
Џабе и стотина реферати да се напишат некој ефект нема да има додека сами не согледаат.
Они согледуваат ама дури одкако ќе напумпаат 30-на години па сите грешки што ги правеле додека биле во "најубавите години" им се враќаат.
Ама не е точно дека целава оваа ситуација е исто вина на жените.
Да ти ебам и безмудењастите Македонски момци кој не знаат да се понашаат ко мажи и да пресечат туку само идат по меракот на понежната половина. Чумки не научиле дека тоа е дупка без дно, колку повеќе и идеш по мерак толку поненормални стандарди ќе ти поставуваат и на крај ти секогаш ќе бидеш крив
Ама ајде од машките не ни очекувам повеќе знам дека у суштина 90% се пичкици кај нас, затоа што чим тони зен ти е популарен тоа значи дека машкоста е потисната па излегуваат такви фрустрации.
Ама па жени историски секогаш знаеле да ја исправат работата и да ги дотераат мажите во ред...секаде освен кај нас очигледно. Одвај дочекаа ситуација каде е модерно да се биде папучар за да можат да ги излечат своите фрустрации.
Најкул е најкрај се жалат нема квалитетни машки
Девојки нема затоа што вие ги направивте пички да бидат.
А второ тие што се кавилитетни егоцентрично ќе кажам ко мене спаѓаат во категорија шупаци затоа што се држат до своето...парадоксот е дека квалитетен маж е токму тој што се држи до своето. Ама ај најди крај на муабетов
Фала богу секад можам да се водам по песната на тоше и да се заљубам
во мала селанка на росна ледина.
Тоа мене ќе ме реши, али вие мислете си...
пиес: чисто за имиџот да си го одржам на форумов...сите сте курви и или ќе умрете сами со 70 мачки или ќе се омажите со некој лигав и грд шупак и ќе жалите цел живот
(
ова не е озбилно...освен ако не сакате да биде)