Дечко/ девојка или друштво?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
различно е многу, односот дечко- девојка и друштвото е според мене многу различни работи. моментално сум сингл али мислам дека треба да се избалансира тоа, треба да имаш време да излезеш и со девојка и со другари, не смееш да запоставуваш друштво заради девојка и обратно. не ми смета тоа што во друштвото има парови, на пример излегувам со пар кој и двајцата ми се другари добри и немам видено никаков зор од нив

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Epa normalno. Nikoj nemozi da ja zameni osven druga. Samo sho nekogash ima periodi kaj sho se nema devojka za mashkite i dechko za zenskite :) Mene toj period mie najubav! Bez problemi e :)))))))
Епа ти потруди се стално да ти биде таков периодот:P
Јали манастир, јали обратна да станеш - тоа е сега популарно;)

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Па со девојка ми се разбира е подобро, сум бил на одмор и со друштво и само со девојка ама се зависи од возраста и каква ви е врската,пример во тинејџерските години оние најлудите ти трба повеке забава, нови луге, запознавање, нешто по што ке го паметите одморот,додека пак кога си повозрасен ти треба по мирни места интима нежности е затоа тогаш е поубаво со партнерката да идете сами.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
друштво бидејки со мојот другар секоја секунда цветаат глупости, а пак после полноќ се зафркаваме со пијаници леле закон е :D:D

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
За се си има време...и за другари и за девојка

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Дечкото :)
а и во потполност се согласувам со Крусер(y)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Сигурно нема да го запоставам друштвото заради дечко. А и зошто мора со него секој ден да се гледам? + долг е денот, со него ќе одиме негде сабајле , со другарките навечер, или обратно.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Крајно егоистички е целосно посветување на едната или другата страна.
Треба баланс зашо секоја врска не трае вечно, додека пријателството може. Од друга страна, врската е потребна за изградување како личност.
Ина случаи кога човекот се посветува на една страна ради притисок од страна на другата личност. Тогаш треба да се запраша дали вреди понатаму.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Крајно егоистички е целосно посветување на едната или другата страна.
Треба баланс зашо секоја врска не трае вечно, додека пријателството може. Од друга страна, врската е потребна за изградување како личност.
Ина случаи кога човекот се посветува на една страна ради притисок од страна на другата личност. Тогаш треба да се запраша дали вреди понатаму.
this.

С

Сатори

Гостин
Мене братучед ми/брат ми ми го даде најдоброто решение на темава.Најлошото што може да ти се случи ако дечко ти и другарка ти не се сакаат, е да не можете да одите на одмор во парови, ама секогаш можеш да одиш со мене. :P

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
А зошто не и двете? Зошто темава е поставена така да мора да се бира едно од двете?
Јас ги одбирам и двете

S

smexy

Гостин
Досега не сум бил со дечко на одмор ама мислам дека ако моеш со женска ти да ги праиш истите ствари шо ги праиш со другари, ондак не барај друга.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Досега не сум бил со дечко на одмор ама мислам дека ако моеш со женска ти да ги праиш истите ствари шо ги праиш со другари, ондак не барај друга.
педер си?! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom