- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 5.906
- Поени од реакции
- 7.468
Удинезе-Арсенал 1-Х , X-1 , X
На бет365 можеш само да ја играш , ако збориме за онлајн ... а вака по кладилнициве незнам ...Fredericia KFUM v Hedensted IF 2
Kај може да ја играм оваа утакмица знае некој ?
2 - 5 завршиНа бет365 можеш само да ја играш , ако збориме за онлајн ... а вака по кладилнициве незнам ...
интересноFredericia KFUM v Hedensted IF 2
Kај може да ја играм оваа утакмица знае некој ?
Не,немам акаунт на нет.2 - 5 заврши
--- надополнето: Aug 24, 2011 11:34 PM ---
интересно
ја изигра?
жив сум уште , у 4-15 сабајле паѓаш на најсигурниот пар. добиена утакмица изгубија. ебати звздите глупави . ме уништија . 5000 ќе земев.10 коефициент. дај бе нека пукне веќе некое ливче
Удинезе - Арсенал x2 ( хмм , не верувам арсенал да отпадне , за вечер барем првата постава ќе им биде солидна , се надевам нема 2-1 да изгубат )
Бенфика - Твенте 1 ( лош резултат има твенте 2-2 од првиот меч . би требало да излезе 1 )
Иснер - Ниеминен 1 ( јарко ај молим те , доста ти беше , светот останува на младите )
Долгополов - Димитров 1 ( само да нема лош ден долгополов , инаку не би требало да има проблем против бугаринот )
Њујорк Јенкис - Оукленд 1 ( синоќа Оукленд победи 6:5)
Торонто - Канзас ( синоќа Канзас победи 6:4)
со среќа , па што биде нека биде.
Рома ???жив сум уште , у 4-15 сабајле паѓаш на најсигурниот пар. добиена утакмица изгубија. ебати звздите глупави . ме уништија . 5000 ќе земев.
all in за денес :
Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1
N.Y Yankees - Oaklend 1 ( мора денес да ги дотепаат)
се двоумам само дали Аз или некоја друга од лига европа.
Те следам за 5 000 уплата само да видам сега колку добивка ќе има и оваа N.Y Yankees некако сумлива ми е шо спорт е тоа , зошто баш денеска да ги дотепаат?жив сум уште , у 4-15 сабајле паѓаш на најсигурниот пар. добиена утакмица изгубија. ебати звздите глупави . ме уништија . 5000 ќе земев.
all in за денес :
Partizan - Shamrock 1
Psv - Ried 1
Az- Aalesund 1
N.Y Yankees - Oaklend 1 ( мора денес да ги дотепаат)
се двоумам само дали Аз или некоја друга од лига европа.
безбол е тоа..Те следам за 5 000 уплата само да видам сега колку добивка ќе има и оваа N.Y Yankees некако сумлива ми е шо спорт е тоа , зошто баш денеска да ги дотепаат?
А оти неш финале играат или ? гледам овие Yankees изгубиле вчера...безбол е тоа..
од фиксови
Сампдорија - 1
Бриш - 1
АЗ Алкмар - 1
Спарта П. - 1
Бидејќи Њујорк се убедливо најдобриот тим во лигата ( според играчите кои ги имаат) . Натпреварите се играат по 3 или 4 меѓу исти тимови во серија секој ден. Оукленд се просечен тим , со повеќе порази од победи во текот на сезоната, но 2 пати ги победуваат во гости последните два дена ( 6-5 и вчера 6-4 по продолжение) . Е сега ти види дали не е или е чист кец. Синоќа убаво ме сјебаа , денес они не би требало да се проблем на ливчето. Го ставив Аз , на Алесунд кој е жив просек во Норвешката лига ако не го поминат ќе биде трагедија.Те следам за 5 000 уплата само да видам сега колку добивка ќе има и оваа N.Y Yankees некако сумлива ми е шо спорт е тоа , зошто баш денеска да ги дотепаат?