T
Tetro
Гостин
За тие не важи.А за тие што не пушат?

Сигурно имаш некој ритуал после секс.
Ех да, и ќе заборавев: Дали сте се запрашале зошто пред секс, се соблекуваат взаемно партнерите, а после сексот секој сам си се облекува?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За тие не важи.А за тие што не пушат?

Не можам да сфатам дали си ироничен или не. Како и да е, Некој позади кажа, потреба е да се размножуваме, не да уживаме во сексот. Ерекцијата кај децата и бебињата е чиста биологија и доказ дека луѓето сексот мораат да го имаат. Ама исто како храна и вода. Само времетраењето од секс до секс не е толку кратко како кај другите.Уште да ми се разјасни каква потреба (искрено дефиницијата не ни пробав да ја разберам без дополнителни информации и разјаснувања) имаат малите машки деца и бебиња да им се случува ерекција...

Ko ucev menadzment se zacudiv, vo knigata pisese osnovni potrebi na coeko bez koj nemozi da zivee se: hrana, voda, obleka, dom , seks...ama profesorot ko predavase ne go kaza ova poslednoto... ...
патем наставничката лонг лонг тајм агоу (во петтоо) учевме основни биолошки потреби и имаше таму храна, вода, светлина, топлина, секс итн. итн.не, не бев ироничен туку онака прашав пошто ми текна дека као мали често им се дешаваше...ме збунивте со десетина различни теории и ставови за причината за сексот, дали е нагон, дали е потреба.... не можев некако да го спојам сексот (каде најчесто заради одредени надворешни дразби се активира хормоналниот, нервниот и други системи со завршница вршење на чин на секс) како задоволство со ерекцијата на децата.Не можам да сфатам дали си ироничен или не.