- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Убо е море шо се насмеа троичка.
За да не бидиш толку строг во градењето на критериуми кон моќта на енглеските екипи.
Убо е море шо се насмеа троичка.
И то шо велиш.Не е буквализам, туку точно тоа шо реков претходно, разграничување на критериумите.
Успеси (па макар и во наводници) ?И то шо велиш.
Кога успехот на тотенхем го базираш на перцепцијата на неговите противници и го цениш како просечен клуб, за разлика од мене, кој тврди дека тотенхем е едно убаво, солидно тимче, за кое ми е чудно што не ги повторува тие „успеси“ од пред некое време, дефинитивно се работи за различни критериуми.
Некој од нас има слична перцепција ко Арсенал и челзи што имаат за спарси.
Амин.За Тотенхем, влез во ЛШ и те како беше успех.
За Манчестер Ј, на пример, ќе беше дебакл.
Тоа е тоа:
E за АМИН, и јас аминосвам.Амин.
Потврда оти екипи како Челзи и Арсенал не би требало да имаат проблеми со Тотенхем, а имаат.
Токму така Тотенхем оваа сезона е далеку од борба за 4тата позиција.Тоа се должи на неколку факти.Не ми се верува дека се расправате за Тотенхем!
Тој е еден ДОБРО ПРОСЕЧЕН тим во Англија!
Испадите како ја поминаа групата и го совладаа Милан се смешни!!! Знаеме милан колку шанси имаше. Посебно Тотенхен сеа ке се осети коа ке останат без Модрич.
Бајл го направија најдобар играч во Премиер Лигата .... зошто ??? - Бидејки на 3 натпревари одигра феноменално! заедно со се тоа против Интер нагости, а имаше натпревари каде името не му се спомнуваше. Играч кој игра само кога е мотивиран не е добар играч.Пример Меси да игра само против Реал и на др. натпревари го нема никаде, или Руни само притив Ливерпоол и после го нема никаде.
Искрено не го гледам Тотенхем оваа година некаде во борба за ЛШ , мене ми е ногу далеку од таа 4 позиција.
Тотенхем се многу добар тим, но има нешто што не штима како треба, подитно треба да се смени Хари Гревнап. Кај може толку глупав човек да води тим во ЛШ, цела сезона на клупа да си ги чува Крањчар и Сандро и да си ги игра Паласиос и Хадлстоне. Колку само интелект е човековТокму така Тотенхем оваа сезона е далеку од борба за 4тата позиција.Тоа се должи на неколку факти.
Прво лани не успеааја да влезат во големата четворка, а годинава го имаат скоро истиот состав но разликата е во тоа што другите екипи добро се засилија.
Второ секоја екипа си има периоди на подмладување на составот и во тој период обично екипите назадуваат неколку места на табелата.Тотенхем оваа сезона ќе проба да вметне 4-5 играчи од младинската школа, па тука ќе ги видиме способностите на Реднап.
Трета работа е тоа што имаат мал број на играчи а играат премногу натпревари, токму тоа беше една од причините што не го повторија успехот од пред 2 години.Мислам дека годинава треба да ги жртвуваат сите куп натпревари за да останат во солидна кондиција.
Абе досега Тотенхем газеше, па сега им бил период на подмладување. Имаа среќа што Сити не беа уиграни и Ливерпул беа очајни па што влегоа во лига на шампиони. Тоа им е прв и ќе им биде последен пат. Последниве 6-7 години се стално тука некаде, а уствари не се никаде. Па уште Реднап ќе пробал да вметне 4-5 играчи од младинската школа. @Џену Грл, што ќе кажеш во врска со тоа? Јас сепак мислам дека Реднап ќе проба да купи 4-5 играчи па макар и 35годишни наместо да земе од младинците.Токму така Тотенхем оваа сезона е далеку од борба за 4тата позиција.Тоа се должи на неколку факти.
Прво лани не успеааја да влезат во големата четворка, а годинава го имаат скоро истиот состав но разликата е во тоа што другите екипи добро се засилија.
Второ секоја екипа си има периоди на подмладување на составот и во тој период обично екипите назадуваат неколку места на табелата.Тотенхем оваа сезона ќе проба да вметне 4-5 играчи од младинската школа, па тука ќе ги видиме способностите на Реднап.
Трета работа е тоа што имаат мал број на играчи а играат премногу натпревари, токму тоа беше една од причините што не го повторија успехот од пред 2 години.Мислам дека годинава треба да ги жртвуваат сите куп натпревари за да останат во солидна кондиција.