Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пост, колку да се вмешам.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ај шо го промаши чиј фан е ама и стварно многу се замарате со тоа кој/чиј фан бил.

Бројот на титули или сегашна форма на вашиот (било кој) тим не ве прави автоматски попаметни од други ...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
мора да е тоа...
Taka napisav, ne site fanovi se isti!
Samo ne gledam pricina zosto toa da mu smeta na nekogo koga toa e vistina!
Fergi ne dobi nekoj bogat gazda za da mu gi zadovoli site zelbi! 5 godini gradese tim, so ne tolku poznati igraci i lokalni deca i site znaeme kade stigna! I koga ke se pojavat nekoi gazdi koi sakaat preku nok da postignat nesto sto nekoj gradel so godini, i uste da go potcenuvaat toa, ne mozam da go svatam!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
У пм. Значи уште два пати ќе го гледам против Арсенал. :D
Еј да бе хахаха. Ништо, жртвувајте го пак Фримпонг : D Кога ќе ми текне дека пред некој ден ја замараше Лејди Гага на Твитер да му направи ретвит :pos:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ti se povraka zatoa sto si fan na luzerska ekipa, drugo nema!
Ova e tocno i ne znam zosto ti preci, i tvoj Luzerpul kupuva ama sto fajde od toa, Shity barem trofej krenaa lani!
Да, затоа што сум навивач на Ливерпул.
Е сега, има една друга, поневеројатна варијанта:

Си викам: Дали овие имаат малку акал и ги споредуваат 200 000 фунти кои во времето на градењето на манчестер се сметаа за голема инвестиција спрема денешните понекогаш „мизерни“ 15 милиони фунти.

Добро, не сме сите неписмени.
Има и навивачи на лузери...

It's a tough and divided world...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Јас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.
Сите тие што навиваат за трофеи, нека гледаат на лајвскор, и на крај, во мај/јуни ќе сумираат пехари (дали има или не) и колку трофеи освоил нивниот „трофеен клуб“.

Така да, не се прај зелен, има многу geordies во македонијава што ги респектирам, како и нивниот ценет клуб.
Тоа важи и за другите тимови и нивните навивачи кои гледаат фудбал како играат, а не нивните витрини.
Tи ке кажеш кои навивачи ги гледаат витрините, него кажи ми ти, кога станаа сите фанови на Челзи

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Tи ке кажеш кои навивачи ги гледаат витрините, него кажи ми ти, кога станаа сите фанови на Челзи
Не ги вреѓај бе навивачите на Челзи. Станале кога станале, нивно право. Сигурно ти не си навивач наМанчестер подолго од некој навивач на Челзи.
А од тие оросписки муабети „од коа дојде Абрамович“ мака ми е. На многумина им е.
Јас познавам многу момци кои се сликани со дрес на кој пишува autoglass.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не ги вреѓам јас нив, тоа што ги земав за пример еве се извинувам ако ги навредило не ми беше никако цел, туку што па ти зборуваш дека фановите на Јунајтед стануваат фанови заради титулите што ги имаат освојувано, не игра добар фудбал? па што фудбалот нема освоено титула во ПЛ? па добро значи Јунајтед добива титули од ФА, судиите ги тепаат утакмиците за нив, им ги казнуваат најдобрите играчи на противничките тимови предда играат со Јунајтед зошто при постигнат гол ја прашал камерата што сака, им ги казнуваат менаџерите пред да играат со Јунајтед и така се многу осакатени па да можат утд да си победат а да не трошат топла вода после да се тушираат. хаха

F

fantomX

Гостин
Аха, на база на ментална ограниченост зад параванот наречен градско ривалство, Тотенхем успеа да се гњави со Реал Мадрид во Лига на Шампиони.

Од кога бе, Тотенхем и Милан се градски ривали?

Црвена или сина таблетка?
Како „успеа да се гњави“ ко беше поштено торпедиран?

Милан до лани беше во таква фаза да губеше од Вердер Бремен во прва фаза на УЕФА Куп. Тек лани почнаа со промени, а и сезонава се work in progress, шо се вика.

Не, благодарам.
--- надополнето: Aug 24, 2011 7:36 PM ---
Еве го бе се појави...
Ми фалеше друже, мило ми е што те гледам пак :icon_mrgr: уште фантомот главен фали, даворче си е тука веќе....и може да тераме политики до сабајле, пошто спремен бев да му раскинам на форумов...
Не дај Боже политики да тераме, само здрави мубаети.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom