Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

UnitedFan

Red Devil
Член од
15 август 2011
Мислења
140
Поени од реакции
44
Добро полувреме или добар натпревар? :coffee:
Како што и претходно реков-кога ќе тргне Јунајтед,џабе е.
И секако дека е подобро да изгубиш 5-2 него 3-0.
/Case closed.
296380_268660169810801_221272354549583_1188711_6339628_n.jpg
Жалното е што најверојатно сега има повеќе шанси за трофеј во Сити.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Фанови на Манчестер, не знам што се мачите да им реплицирате на другиве што мислат дека само со нас не играат тимовите. Кога ќе си појак од другите така ќе им се причинува. Челзијашиве титула прославија со асистенција од Џерард ама гледаат само тоа што им одговара. Ама ги сфаќам повеќето, и Манчестер кога беше крш тие две сезони кога Челзи беше шампион и мене ми се причинуваше истово.
Колку што знам Тотенхем немаше и дома кај Арсенал победа 25 години. И против нив, градски ривал испаѓа дека не играл добро а? :tapp:
Ај може ќе го сфатат истово....некој ден.
--- надополнето: Aug 23, 2011 4:29 PM ---
Шо и да е, не можам а да не се смеам на изјавава. :icon_lol:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Меси од Ливерпул во КПР :) Не дај Боже Џерард ко скаут да работи :)

В

Вори

Гостин
Еих,да беше само таа утакмица тогаш Челзи ќе имаше три бода и ќе отпаднеше од лигата.
Не можеш и не смееш да кажеш дека титулата ни ја подарил Џерард.Титулата ја заслужи Челзи таа година со одличните игри,со постигнати рекордни 103 голови и со најдобриот асистент и стрелец во лигата односно Лампард и Дрогба.

F

fantomX

Гостин
Од сите за мене тешки мубати кои сте ги спровеле неколку страни наназад, крајов добро ми дојде, се насмеав, на констатацијата дека „било подобро да изгубиш 5-2 отколку 3-0“. :pos:

Факт е, Тотенхем не е ништо посебно, дуелите против Манчестер Јунајтед го покажуваат тоа. Тоа шо Арсенал и Челзи се доволно ментално ограничени зад параванот наречен „градско ривалство“ при што дозволуваат Тотенхем нешто да прави е сосема друга работа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Факт е, Тотенхем не е ништо посебно, дуелите против Манчестер Јунајтед го покажуваат тоа. Тоа шо Арсенал и Челзи се доволно ментално ограничени зад параванот наречен „градско ривалство“ при што дозволуваат Тотенхем нешто да прави е сосема друга работа.
Aлелуја нормален пост. Кога викам ја дека Тотенхем не е ништо посебно, еден Блекпул лани не можеа да го средат за во ЛШ.
--- надополнето: Aug 23, 2011 7:59 PM ---
Еих,да беше само таа утакмица тогаш Челзи ќе имаше три бода и ќе отпаднеше од лигата.
Не можеш и не смееш да кажеш дека титулата ни ја подарил Џерард.Титулата ја заслужи Челзи таа година со одличните игри,со постигнати рекордни 103 голови и со најдобриот асистент и стрелец во лигата односно Лампард и Дрогба.
Точно, никаде не викам дека баш Ливерпул му ја даде, Челзи си ја заслужи со повеќе од 100те гола, не го негирам тоа. Но факт е дека Ливерпул на тој меч не се ни замараше нели? Ама тука некои одат со констатациите до граница да кажуваат дека сите тимови против Манчестер не играат, а против нивните тимови играат.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
:pos:
Аха, на база на ментална ограниченост зад параванот наречен градско ривалство, Тотенхем успеа да се гњави со Реал Мадрид во Лига на Шампиони.

Од кога бе, Тотенхем и Милан се градски ривали?

Црвена или сина таблетка?

А

Анноун

Гостин
новите премиерлигаши норвич , свонси и кпр отпаднаа со убедливи порази уште во прво коло на карлинг куп. вкупен коефициент 100 . само на кој да му текне . ќе ги чуваат силите за борбата за опстанок.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Од сите за мене тешки мубати кои сте ги спровеле неколку страни наназад, крајов добро ми дојде, се насмеав, на констатацијата дека „било подобро да изгубиш 5-2 отколку 3-0“. :pos:
И јас се изнасмеав ..

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
The newly released FIFA 2012 has a new difficulty level named TORRES, in which it is approximately impossible to score a goal..... But remember guyz !!!!! This difficulty level of the game is directly proportional to the current form of chelSHIT'Z fERNANDO tORRES.... :p :) ;) :icon_lol:

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
The newly released FIFA 2012 has a new difficulty level named TORRES, in which it is approximately impossible to score a goal..... But remember guyz !!!!! This difficulty level of the game is directly proportional to the current form of chelSHIT'Z fERNANDO tORRES.... :p :) ;) :icon_lol:
Што ли беше ова? Комплекс? Така го нарекувавте?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.810
Поени од реакции
11.427
Еве го бе се појави...
Ми фалеше друже, мило ми е што те гледам пак :icon_mrgr: уште фантомот главен фали, даворче си е тука веќе....и може да тераме политики до сабајле, пошто спремен бев да му раскинам на форумов...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom