Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Ti se povraka zatoa sto si fan na luzerska ekipa, drugo nema!Ми се повраќа од вакви изјави, статии, заклучоци.
мора да е тоа...Ti se povraka zatoa sto si fan na luzerska ekipa, drugo nema!
Ova e tocno i ne znam zosto ti preci, i tvoj Luzerpul kupuva ama sto fajde od toa, Shity barem trofej krenaa lani!
Taka napisav, ne site fanovi se isti!мора да е тоа...
У пм. Значи уште два пати ќе го гледам против Арсенал.
Еј да бе хахаха. Ништо, жртвувајте го пак Фримпонг : D Кога ќе ми текне дека пред некој ден ја замараше Лејди Гага на Твитер да му направи ретвитУ пм. Значи уште два пати ќе го гледам против Арсенал.
Да, затоа што сум навивач на Ливерпул.Ti se povraka zatoa sto si fan na luzerska ekipa, drugo nema!
Ova e tocno i ne znam zosto ti preci, i tvoj Luzerpul kupuva ama sto fajde od toa, Shity barem trofej krenaa lani!
Tи ке кажеш кои навивачи ги гледаат витрините, него кажи ми ти, кога станаа сите фанови на ЧелзиЈас гледам фудбал затоа што ми се допаѓа таа игра.
Сите тие што навиваат за трофеи, нека гледаат на лајвскор, и на крај, во мај/јуни ќе сумираат пехари (дали има или не) и колку трофеи освоил нивниот „трофеен клуб“.
Така да, не се прај зелен, има многу geordies во македонијава што ги респектирам, како и нивниот ценет клуб.
Тоа важи и за другите тимови и нивните навивачи кои гледаат фудбал како играат, а не нивните витрини.
Не ги вреѓај бе навивачите на Челзи. Станале кога станале, нивно право. Сигурно ти не си навивач наМанчестер подолго од некој навивач на Челзи.Tи ке кажеш кои навивачи ги гледаат витрините, него кажи ми ти, кога станаа сите фанови на Челзи
Како „успеа да се гњави“ ко беше поштено торпедиран?Аха, на база на ментална ограниченост зад параванот наречен градско ривалство, Тотенхем успеа да се гњави со Реал Мадрид во Лига на Шампиони.
Од кога бе, Тотенхем и Милан се градски ривали?
Црвена или сина таблетка?
Не дај Боже политики да тераме, само здрави мубаети.Еве го бе се појави...
Ми фалеше друже, мило ми е што те гледам пак уште фантомот главен фали, даворче си е тука веќе....и може да тераме политики до сабајле, пошто спремен бев да му раскинам на форумов...