Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе шо гледате во овај, Варгас е Меси за него.
Аман бе шо гледате во овај, Варгас е Меси за него.
Патем Краското се пожалил на некоја повреда (бол у десном мишичу) и порано заминал денес од тренинг.
проценка следните 48 саати.
Како тргнале сите поарно да се штрајкува викендов.
Дали се сеќавате на левото крило на Парагвај,кој изигра многу добро на Копа Америка?Сега читав дека е блиску до Јуве.Ми текнува што му правеше на Дани Алвеш.
Marcelo Estigarribia се вика.
Џакерини доаѓа по барање на Конте,и тој можеби не е ѕвезда, топ играч и сл. но може да биде многу корисен за тимот. Џакерини одигра одлично минатата сезона, и мислам дека не се многу 3 милиони за него,и сигурно ќе биде подобар и покорисен од Мартинез.Џакерини потпиша,ќе си лапа милионче годишно,а во спротивен правец Жорж Мартинез на позајмица......што се добива тука стварно не знам дај боже да грешам
сигурен сум дека ако имаше повеќе буџет дека Конте ни никој луд немаше да го побара Џакерини.........доста беа работници - треба и лидери во тимот,со оглед дека од АДП не се очекува голема минутажакој ќе ја превземе таа негова улога ?? не е доволно само викање и бодрење,АДП со своите потези го мотивираше тимот да издржи и притисни во клучни моментиЏакерини доаѓа по барање на Конте,и тој можеби не е ѕвезда, топ играч и сл. но може да биде многу корисен за тимот. Џакерини одигра одлично минатата сезона, и мислам дека не се многу 3 милиони за него,и сигурно ќе биде подобар и покорисен од Мартинез.