Бисексуалност/Лезбејство

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
epa brat sea ne li4e maski da si go stegnuvat imajki zenski a saaa zenskite sakat si da im fleva:helou::helou:
Друже ја мислам најубаво само стрејт да има! :) Ама ако се дозволуе лезбејки ондак и педери мора! Исти кур ти е тоа!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Лезбејки е иста пи*ка не исти к*р -.- Има разлика..Лезбото е каде каде по sexeh! Ипак се поубавиот и по нежниот пол баЌко..Не глеаш 2ца рунтави небричени бабуни како се лижат така?

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Аман море споредвиш педери и лезбејки? Каде каде поубаво изгледа да гледаш две женски кај што се лижат одколку двајца мажи кај шо си прает кејфој.

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
Друже ја мислам најубаво само стрејт да има! :) Ама ако се дозволуе лезбејки ондак и педери мора! Исти кур ти е тоа!
abre dzabe e i da zabranat pak ke si ima i pederi i lezbejki

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
abre dzabe e i da zabranat pak ke si ima i pederi i lezbejki
кој е тој што може да забрани? Колку што гледам, геј популацијата почнува да добива права, а не да ги забранат...

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
кој е тој што може да забрани? Колку што гледам, геј популацијата почнува да добива права, а не да ги забранат...
epa toa sakav da go kazam i jas

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Аман море споредвиш педери и лезбејки? Каде каде поубаво изгледа да гледаш две женски кај што се лижат одколку двајца мажи кај шо си прает кејфој.
Ти бе исто како маживе размислуваш:sakas_ust
Неможете да плукате по педери,а да сакате лезбејки,фактички сами се плукате.

R

RAYTHEON23

Гостин
Лезбејки е иста пи*ка не исти к*р -.- Има разлика..Лезбото е каде каде по sexeh! Ипак се поубавиот и по нежниот пол баЌко..Не глеаш 2ца рунтави небричени бабуни како се лижат така?
апсолутно...како тоа орангутани да се шмекаат... ај пријателски братски роднински во образ ама овоа шмекање со машко.....не знам .. не знам...некам да помислам....

Ти бе исто како маживе размислуваш:sakas_ust
Неможете да плукате по педери,а да сакате лезбејки,фактички сами се плукате.
во право си леандра но има разлика машките сакаат лезбејки(јас сакам жена ми да биде бисексуалка):vozbud:

а женските НЕКАТ ПЕДЕРИ ТОА е разликата

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
во право си леандра но има разлика машките сакаат лезбејки(јас сакам жена ми да биде бисексуалка):vozbud:

а женските НЕКАТ ПЕДЕРИ ТОА е разликата
Знаеш колку мажи се покајале од кога го посакале тоа:)
Ако е бисексуалка не значи дека ќе донесе друга девојка и ќе ја легне пред тебе.За жал можеби никогаш нема ни да ги видиш,а камоли да ги допреш.За да биде посурово може и да те остави поради неа.Знам неколку примери кои се разведоа поради својата девојка,е тогаш нема ич да е интересно:smir:Љубов е љубов,без разлика на пол,исто како да се заљуби во друго момче,исто боли.
Патем јас многу ги сакам педерите.Како на пример Сакис Рувас да дојде не би го одбила:vozbud:ама никогаш нема да дојде:(И Рики Мартин го сакам и Џорџ Мајкл...

Член од
5 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
Pfffff zasto bi imale nesto protiv lezbejkite ili gej momcite, nivno pravo, ziveeme u demokratija, zaso da gi mrazam imaat zelba i neka si praat kefovi,,,ko site normalni lugje, ne gi ic osuduvam...

S

smart ass

Гостин
овие индивидуи се наклонети кон двата пола или тоа го прават од мода бидејќи бисексуалци има најмалку гејој се најмногу...овие изгледа се ванаби...
или можеби од љубопитност:raz:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
ПЕДЕРИ, јок:lud::pov::pov::pov:

А за Лезбејки неам против, можда оти се од спротивниот пол, па не размислувам така, а и башка по сеху е!:toe:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Немам ништо против педери
Почитувам секого кој сака да ми го испуши.

Kajgana Shop

На врв Bottom