Фан Клуб: Челзи

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Изгледа таткото на Микел е најден во Кано,Нигерија.Киднаперите најверојатно го пуштиле и тој бил сега на сигурно.
Позитивна вест,во секој случај.
Уф..ама чоеков Микел ццц изигра и на 2та натпревари солидно..

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Изгледа таткото на Микел е најден во Кано,Нигерија.Киднаперите најверојатно го пуштиле и тој бил сега на сигурно.
Позитивна вест,во секој случај.
Haters gonna hate, kidnappers gonna kidnap.

A

Auditore

Гостин
за овој гетце мислиш ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Götze
ако е за тој , звер е овој а само 19г. у споредба со Хамшик и Мутињо,,
А инаку има некоја шпек, за Гетце или онака ? :)
Онака, и Робен, не ми збори, се работи за два различни позиции на играчи, Јоветиќ е напаѓач, овие се АМ и полушпицови.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Чим збориме онака, :D еден Меси да зееме и по можност Снајдер :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Секоја чест за Микел, малкумина можат да бидат сконцентрирани кога знаат дека дома нешто не е во ред. Браво.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Онака, и Робен, не ми збори, се работи за два различни позиции на играчи, Јоветиќ е напаѓач, овие се АМ и полушпицови.
Јоветич може да игра како крило и како втор напаѓач и Геце може да се игра и како крило и како втор напаѓач.. И двајцата играат на исти позиции,само има голема разлика во квалитет меѓу нив :D:D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
утре кога ќе си дојдам очекувам офцијално мата да потпишал, и за модрич да има најава за медицински тестови :)
ургирајте таму вие :P

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Ништо од Модрич, не оди вака. Ајде сега што побрзо фокусирање на друг квалитетен фудбалер, секако додека не е доцна..

A

Auditore

Гостин
И јас мислам дека е потребно да се концентрираат на друг фудбалер, ова исто како Фабрегас ќе биде, пушти-потегни, сега изјавил дека неможе да се продаде Модриќ затоа што било доцна и неможело да се донесе замена, тоа рекол Дрти Ари.
Сега фокус кон Мутињо, Хамшик, Пјаниќ и Мр.Абрамович нека ја плати откупната клаузула :giggle:
Инаку, ако некогаш сум го плукал Микел му се извинувам, човекот покажа карактер и што значи да бидеш дел од еден тим, во најтешката ситуацијата, кога фамилијата требаше да биде ставено на прво место пред се тој остана во Челзи да си ја работи својата работа и да го даде максимумот на натпревар иако беше тешко, РЕСПЕКТ, ретки се вакви играчи !

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
И јас мислам дека е потребно да се концентрираат на друг фудбалер, ова исто како Фабрегас ќе биде, пушти-потегни, сега изјавил дека неможе да се продаде Модриќ затоа што било доцна и неможело да се донесе замена, тоа рекол Дрти Ари.
Сега фокус кон Мутињо, Хамшик, Пјаниќ и Мр.Абрамович нека ја плати откупната клаузула :giggle:
Инаку, ако некогаш сум го плукал Микел му се извинувам, човекот покажа карактер и што значи да бидеш дел од еден тим, во најтешката ситуацијата, кога фамилијата требаше да биде ставено на прво место пред се тој остана во Челзи да си ја работи својата работа и да го даде максимумот на натпревар иако беше тешко, РЕСПЕКТ, ретки се вакви играчи !
Може и Хазард да се стави на листата, мене ми е фаворит, и би сакал тој да пристигне

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мора да се најде нова цел и да се побрза,нема време.

В

Вори

Гостин
Најверојатно ништо од Модриќ.Ари вчера кажа дека тој ќе си останел во Тотенхем.
Нека си ебат мајката и Ари и Даниел Леви и Тотенхем.Наместо да се борат за излез во Европа,да даде Господ да се борат за опстанок.
Искрено го сакав многу Модриќ кај нас,али кретениве не дупчат цело лето.Но и тој испаднал прост кога му поверувал на Леви во усниот договор меѓу нив двајца.
И ме нервираат вакви ситуаации.Цело лето се малтретираме со него и на крај ништо.Исто беше и со Нејмар лани и со Робињо пред неколку сезони.

Сега би било добро да се насочиме кон некој друг плеј.Пјаниќ или Геце,мада овој вториов годинава не си оди од Дортмунд сто посто.Ама мислам дека ќе го земеме Мутињо.Ништо посебно не е,али немаме друго решение.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Еве сега го молат, му полнат мозокот со глупости.. Криво им падна што им го земавме Мата пред нос , и сега измислуваат. Толку одвратни луѓе на едно место, значи невозможно, јадат трици божем заради парите е Мата кај нас, а човекот си рече, сакам да освојувам титули, Англиската поточно и верувал во Челзи. Нека го држат со сила Модрич, ама и тој со сила ке игра..

Kajgana Shop

На врв Bottom