Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Како што гледа веќе е најдена замена за Киргијакос и тоа зверка од Уругвај...Од таму многу ми се свиѓаат играчите пошто играат со срце, тука пишува дека игра за Ливерпул...http://en.wikipedia.org/wiki/Sebastián_Coates
http://www.youtube.com/watch?v=122aeB0zLCU еве ви нешто за Sebastian Coates !!! :vozbud::vozbud:
Sebastian Coates: Наскоро ке облечам дрес на голем историски клуб.
Па? Нашиот ли планира да го облекува малиов или ?

Член од
9 март 2010
Мислења
368
Поени од реакции
373
Sebastian Coates: Наскоро ке облечам дрес на голем историски клуб.
Па? Нашиот ли планира да го облекува малиов или ?
Се надевам дека е нашиот! Ми изгледа како добар, надежен млад играч, кој заслужува да гради кариера во Ливерпул!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Каков Кејхил бе....Малиов за 2-3 години ќе биде еден од најбараните стопери и еден ако не и најдобриот стопер у свет.Мора да се донесе,да се надеваме дека не се шпекулации туку дека стварно го сака Кени.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако идел малиов ќе имало некои цаки за работна дозвола.
Прочитав нешто такво ама не ги разбирам тие процедури па не знам колкав проблем би било тоа.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Отиде Гејот! :D

Kyrgiakos leaves Reds

Инаку според последните информации...... Себастијан Коадс е на чекор до Ливерпул!

Исто така.... мојот љубимец...............КРЕГ БЕЛАМИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ:vozbud:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Овај Коатез (таков изговор бил правилен) као демек ептен јака ѕверотиња бил а?

И тоа што пишав за работна дозвола сега излезе безвеза. Детето имало шпански пасош.

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Добар добар е! јас го следев на 2-3 натпревари за Урунгвај и нешто на youtube гледав!!!
Супер е за во Ливерпоол ... само сум скептик и мислам дека Кејхил би било поарно решение незнам зошто.

Инаку ако иде Белами тоа е СУПЕР!!! ногу го сакам. ајде има уште некој 7 дена ....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Се надевам дека е нашиот! Ми изгледа како добар, надежен млад играч, кој заслужува да гради кариера во Ливерпул!
Море да не го облечи на Сити ? :pos: После ќе следува она: Уште од мал сакав да играм во Сити бла бла :pos:
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:32 PM ---
Ако идел малиов ќе имало некои цаки за работна дозвола.
Прочитав нешто такво ама не ги разбирам тие процедури па не знам колкав проблем би било тоа.
Е па ако доаѓа од земја која не е членка на ЕУ треба да има изиграно миниум 10 утакмици за првата репрезентација. Ова барем за земјите од Европа важеше не знам за другиве. Како и да е ако имал шпански пасош ќе нема проблем
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:34 PM ---
А ако доаѓа Белами тоа би значело дека Кол си оди нели ? Па добро. Ќе се најди Белами и добро ќе ни послужи

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Татко му на малиов бил во Англија за да договори а малиов утре ќе идел во Англија. Сега останува да се надеваме дека знае англиски за да не го згреши и тој аеродромот. Или Суарез да му го пуштиме да го довлечка за уши кај нас а?
--- надополнето: Aug 23, 2011 12:39 PM ---
Керол и Белами.
Шо ќе прајме,фудбалска верзија на Prison Break? :pos:
:pos: Небаре само тие се :D
Шкртел,Агер,Карагер,Стиви,Суарез,Керол,Белами итн итн
Бандите на Њујорк.....ова.......... на Ливерпул де :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Бартон за претседател!!! :vozbud:
--- надополнето: Aug 23, 2011 1:06 PM ---
Потпретседателот на Национал рекол дека Себастијан Коатес ќе одел во Ливерпул :coffee:
Е сега како му е правилно имево не знам. Коатес, Коатез, Коутс. Котс,Коатс......

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ама зошто со "З" ? Би требало Коатес да е. Инаку ќе беше Coatez. Како што е SuareZ, како што е BeniteZ итн итн. Како и да е нека е и Коатез само да игра добро

Kajgana Shop

На врв Bottom