Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Г

Гучи

Гостин
Читам на фејсбук на Macedonian Reds,дека Интер го барале Кајт.Ако е вистина треба го шитнеме,пошо дефинитивно уше ова лето ќе има понуда за него и ќе може да се шитне за добра пара.
Да беа уште старите газди би рекол да го шитнат, али сеа со новиве не ни требаат парите од него, така да никако не би сакал да си иде после се што има направено за Ливерпул..али ако сака он да си иде, му посакувам се набоље :D

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
И јас се сложувам со тебе времето на Кајт заврши . Треба да му се заблогодариме за се до сега но сепак време му е да си оди.

И најногу што ме радува е дека Денсата страна ке остане празна и ке купуваме уште еден напагач. Хуго Роделега не го знам како игра но гледам има шпекулаци и овој од Волвс напагачот Дојл кој ми е интересен и би сакал да го имаме во тимот.

а сакав да ве прашам некако се стивнаа шпекулациите за Кејхил ???? што бидна ?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Кајт не оди никаде. Затоа сус. Има да игра тука уште години. За трет напаѓач е измислен и достате со тоа му поминало времето. И на Кара и Стиви им поминува. Ајде да ги продадеме сега. Кајт е една од легендите овде и нема продавање
--- надополнето: Aug 22, 2011 2:29 PM ---
Да беа уште старите газди би рекол да го шитнат, али сеа со новиве не ни требаат парите од него, така да никако не би сакал да си иде после се што има направено за Ливерпул..али ако сака он да си иде, му посакувам се набоље :D
Само во тој случај! Инаку продавање никако!!

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Читам на фејсбук на Macedonian Reds,дека Интер го барале Кајт.Ако е вистина треба го шитнеме,пошо дефинитивно уше ова лето ќе има понуда за него и ќе може да се шитне за добра пара.
што се битни парите!? ...ние треба да глеаме да имаме играчи што ќе му помогнат на тимот, а Кајт е таков. Ќе изгубиме многу ако го продадеме.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
сото ако е вистина дека си ги пакуваш куферите Те бакнувам во очи и еве однего поздрав

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Немаше никакви шпекулации за Сотир претходно, освен тоа што на последниве 2 натпревари не беше ни на клупата за резерви. Ваљда на крај ќе купуваме нов централен дефанзивец освен ако не планираат Kelly или Wilson да бидат 4-та опција, што искрено не ми се верува знаејќи ги повредите на Agger и Skrtel... На шпекулациите за нов дефанзивец искрено ич не им верував се до сега...

Како и да е фала за се што направи за LFC и нека му е со среќа во новиот клуб.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Е па печен е Кејхил за кај нас. Пак ќе речам воедно и ќе ги ослабиме Болтон :) Ионака само 3ца имаме назад мора еден да иди
А на црната листа остануваат Деген,Поулсен и Џонс. За Аква,Кол,Нгог и не ми е толку гајле само да им се намалат платите.

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе и ја нејќам да си иде Кајт,ама реално му дојде времето.А да грее клупа е жално,реално глеано нас ни треба младо месо по десната страна шо има брзина и техника.

Е па печен е Кејхил за кај нас. Пак ќе речам воедно и ќе ги ослабиме Болтон :) Ионака само 3ца имаме назад мора еден да иди
А на црната листа остануваат Деген,Поулсен и Џонс. За Аква,Кол,Нгог и не ми е толку гајле само да им се намалат платите.
Ма сите нека ги шиткаат,не ни требаат.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Dirk Kuyt insists he is happy at Liverpool after it emerged that Inter Milan had launched a fresh bid for the Holland international.
Оваја вест многу ме израдува значи ние од 7-8 мил од Кујт не добиваме ништо моментално нас пари не ни требаат, Кујт има сигурно уште 2 години да ги изигра на ниво така да мило ми е шо нема да си оди.....
Нека му е со срека на Кирче во Германија и фала за се шо напрај за нас.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Абе и ја нејќам да си иде Кајт,ама реално му дојде времето.А да грее клупа е жално,реално глеано нас ни треба младо месо по десната страна шо има брзина и техника.

Ма сите нека ги шиткаат,не ни требаат.
И тоа ќе го биди плус Кајт ќе остани. Како што Хазард е можно да го згреши аеродромот мислам дека Адам Џонсон е тоа што ни треба. Само тоа потака.....изгледа другото лето. А сега стопер само кој?

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Како што гледа веќе е најдена замена за Киргијакос и тоа зверка од Уругвај...Од таму многу ми се свиѓаат играчите пошто играат со срце, тука пишува дека игра за Ливерпул...http://en.wikipedia.org/wiki/Sebastián_Coates

Kajgana Shop

На врв Bottom