Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
2.21 мб е...Провери ја големината на фајлот, знае да сецне. Кај мене сецнуваше, затоа морав да пуштам торент.
Ти преку што го симна? линк?
2.21 мб е...Провери ја големината на фајлот, знае да сецне. Кај мене сецнуваше, затоа морав да пуштам торент.
Како да го ставам на Хај?Торент, имаше погоре од Докторот... еве линк: http://www.mediafire.com/?qy7lq9jmhyfyeqy
И направи High, дека поспоро кај мене идеше на default.
Си ја оштетил архивата при спуштање, што не е јасно!? Пробај од друго место симни ја ако не здравјеКако да го ставам на Хај?
(да не биде за џабе ако ја симнам, пак да зеза како претходното)
Оти ваков Роналдо?
Cover-от.
Е ради ова срање предниот дел од куќиштето сум го откачувал од нервоза.Зашо е толку матна сликата?
Мене ми се чини или умов ми се поматил?
P.s. Голем минус за тоа што топката пак поминува покрај играч, а тој како да не е каде што е. Традицијата продолжува.
Има една добра работа. Тоа е дека следи друго демо, различно малку од ова според кое и играта ќе биде таква.Е ради ова срање предниот дел од куќиштето сум го откачувал од нервоза.
Сеа и јас ја симнувам па ќе видиме за другото.
Oва е срање бе...
Нема да ја играш нема шанси!!!11ONEдали ќе можам да ја играм со 2 гб рам , Пентиум Дуо Кор 2.80 GHZ i geforce 8400 GS ? :S
Cekam tvoe mislenje za demoto.За да не се мачите со рапидшеар, медиафајр и остали хостови...
http://zamunda.net/details.php?id=276207&hit=1
PS: во случај да е забранета пиратерија и на демо-а, однапред се извинувам.
викаш до толку загазив а ? :SНема да ја играш нема шанси!!!11ONE
Иначе се гледа дека работиле на играта иако сеуште има некој глупави грешки кој што ми го скртуваат животот за 2-3 години секогаш кога ќе се соочам со нив.. Конечно не ѓи осеќам играчите како да тежат 1 тон, сеа се пола тон(што значи дека уште треба да се работи на тоа). Шутовите кажаа ќе ги средат мада што не изгледаат толку лошо како на видеата...
За ваша информација, Милан е најдобриот тим во играта според оценките, Тиаго Силва 92 оверол му дале, ѕвероња