girlll
§įмθπŞ ďª φΪШ
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 111
Ne si pomislil deka mozebi nemaat potreba od toa?lezbejkite se kul ali treba i oni so muzi da se malku poraduvat na...
a ne da koristat plastiki
Ne si pomislil deka mozebi nemaat potreba od toa?lezbejkite se kul ali treba i oni so muzi da se malku poraduvat na...
a ne da koristat plastiki
ерм....не помисли дека можда НЕ САКААТ...:uvo:a na tebe ne ti teknuva deka prirodno e podobro od vestacki
Душо, го дркаш ти? :wink:a na tebe ne ti teknuva deka prirodno e podobro od vestacki
иако е ова кажано, за секс со две лезбејки само можеш да сонуваш, пошто ти не ги интересираш ама ич, а за ова си у правоНе знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
Пер, како шо ти рече детуле од 15 години. Цурата е лезбејка поради причина. таа мрзи кур. дали бил твој, дали бил пластичен. можеш да сонуваш за лезбејки. но, можеш да имаш секс со бисексуалки. ДАЈТЕ АМАН! жити се правете разлика. доста размислувате со курето. ебате тоа таквото ебате....Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
Mnogu Pametno Napisano !!!1 vo pravo si !!Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
Ти изгледа немаш налетано на две буч-тетки коишто можат да ти ги скинат јајцата ако им се мешаш во работата. :raz:Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....