girlll
§įмθπŞ ďª φΪШ
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 111
lezbejkite se kul ali treba i oni so muzi da se malku poraduvat na...
a ne da koristat plastiki
Ne si pomislil deka mozebi nemaat potreba od toa?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lezbejkite se kul ali treba i oni so muzi da se malku poraduvat na...
a ne da koristat plastiki
ерм....не помисли дека можда НЕ САКААТ...:uvo:a na tebe ne ti teknuva deka prirodno e podobro od vestacki
a na tebe ne ti teknuva deka prirodno e podobro od vestacki
иако е ова кажано, за секс со две лезбејки само можеш да сонуваш, пошто ти не ги интересираш ама ич, а за ова си у правоНе знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
Mnogu Pametno Napisano !!!1Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....
Не знам зошто.. Ама мене ми е многу здрава работа лезбејството. Ме пали. Да.. Сум сонувал за секс со две лезбејки... Ама во реалност, што знам, ретки се тие случи на наше поднебје. Инаку неам некои предрасуди за лезбејките, си праат кеиф, онака како што им е убаво нив.. Не знам што друго да кажам....