- Член од
- 10 јуни 2005
- Мислења
- 413
- Поени од реакции
- 145
малце баби и жаби мешаме,ама ајде кога веќе сме тргналеelectro-optical distributed aperture system (DAS)

http://www.ausairpower.net/APA-NOTAM-030907-1.html
малце баби и жаби мешаме,ама ајде кога веќе сме тргналеelectro-optical distributed aperture system (DAS)
Мислам WOW! Еј.. едно време побајаги читав за овие ствари, сум подзаборавил,, добро е што ме потсетивте дечки.. бај Д веј Морфеус- е во право, кој бре побогу би ги користел овие ствари, јебано пре скапи се!? Па дури ни во војна не знам дали би се користеле толку многу.. ..Еден Ф22 кошта ѓаол ипол...electro-optical distributed aperture system (DAS)
Air to air missile?Дел од новите оружја што се развиваат за ПАК-ФА:
Corporation "Tactical Missile weapons" has developed a new missile for the Russian perspective fighter T-50 (PAK FA). On this, the general director and chief designer Corporation Boris Obnosov . RVV-BD rocket with a range of 200 kilometers interception. I
....хе ...пола од тоа кое е раскажано , навистина е уште на ниво на приказна ала..звездените војни......и веројатно тоа што ќе биде, ако биде некогаш оперативно, ќе биде нешто сосема друго....интересни ми се оние штосои со револверашко пукање зад грб и неверојатната маневрабилност и интелигенција на ракетите.....при којзнае кое G.....и радиус на завртување ...у место.....Мислам WOW! Еј.. едно време побајаги читав за овие ствари, сум подзаборавил,, добро е што ме потсетивте дечки.. бај Д веј Морфеус- е во право, кој бре побогу би ги користел овие ствари, јебано пре скапи се!? Па дури ни во војна не знам дали би се користеле толку многу.. ..Еден Ф22 кошта ѓаол ипол...
Друго нешто што ме чуди, а и ме восхитува истовремено, е технологијава бре.. ко да глеам Star Wars ! ахаххахаххаха.. се тркаат кој боље да направи