Студентски домови

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
на бел лист хартија А4 формат.. смисли си :)
Не го заебавај бе :)
Лани имаше готови приговори само име и презиме и број на пријава да внесеш.
--- надополнето: Aug 17, 2011 8:08 PM ---
Оукеј, него до колку работат тие у кузман?
До 16:00 се носат документи

M

Mario Gómez

Гостин
И уше неш, досаден станав.

Оваа изјавава од факултетов, тие треба да ја потполнат и потпишат или ја треба да ја потполнам?

Член од
15 август 2011
Мислења
52
Поени од реакции
14
И уше неш, досаден станав.

Оваа изјавава од факултетов, тие треба да ја потполнат и потпишат или ја треба да ја потполнам?
Tи треба да ја пополниш, тие ќе ја потпишат и ќе стават печат. Барем кај мене така беше.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Јас имам уште 2 година (сеа ќе сум 3та) али си собирам информации чисто да знам какви се условите.
А ти дали студираш таму и во што живееш ? Зарем е толку невозможно да се аплицира и добие место во интернат :(
Васе, испадни на терасата да се разбериме каа човеци бе :))
Аплицирав и јас ваа година у словенија, пратив документи и чекам резултати после 1ви септ. А лани цветанка не можеше да аплицира за студентски дом таму, оти не е словенка, нивните имат предност. Ако ти требе нешто-викни.

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
а бруцоши рековте до кога е пријавувањето за во студентски да не закаснив или ???

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
а бруцоши рековте до кога е пријавувањето за во студентски да не закаснив или ???
Рок за електронското пријавување на студентите од I година почнува од 22.08.2011 година до 28.08.2011 година.

На странава која неколку пати е објавена низ темава http://smestuvanje.mon.gov.mk ги има датумите за пријавување, резултатите, потребните документи, дури и помош има.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
epa na taa strana vika deka nema tekovni konkursi
Тековен ќе е од 22-ри.

Затоа одиш на листата лево и кликаш кај Тековни конкурси и таму го пишува следново:

Тековно активни конкурси се следните:

1. Конкурс за прием на студенти во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Македонија за студиската 2011/2012 година

Кликаш на линкот и ти се отвора конкурсот

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Некој дали има искуство да го примат во државен студентски дом а да не пуштил пријател?

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Знае некој каде треба да се пополни електронската пријава за пријавување во студентски дом?

Kajgana Shop

На врв Bottom