Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Јувентус не останува само на Џакерини ...ако дојде он, а тоа веќе 80 % е сигурно , тогаш и Елија доаѓа барем така пишува Тутоспорт... ке бидеме тогаш обезбедени на таа лева страна , уствари тоа е она што го збореше Марота пред 2-3 дена дека можно е да земеме минимум 2 а максимум 3 играчи ... Јас сум задоволен ако така биде ,и еден од Алекс, Лугано ...
Pa zemavme eden 17 godisen talent + dzakerini sega i ostanuva aleks ili lugano sto zaci deka ke bideme slabi na krilata .

Искерно мене ми се допаѓа Џакерини ...млад,брз,дриблер ...промаши против јуве катастрофално точно ама сепак најдобар играч беше на Чезена и цела лига го бркаше ...:)
26 години и не е баш така млад. :)))) Ама со вакви играчи ако се задоволувате ... алал да ви е. Мартинез е исти пример како овој

26 години и не е баш така млад. :)))) Ама со вакви играчи ако се задоволувате ... алал да ви е. Мартинез е исти пример како овој

Ич не ми се свиѓа ова,освен ако не го земат на крај Варгас,не ме заебавајте со Џакерини и Пасквато ,ни треба докажан играч,Афелај нема да дојде,сеа остана уште Варгас,а овој не знаев дека има 26,ко 18 ми изглеа:) само да не биде пак фејл како Мартинез,бар овој не е 12 милиони,али ај ќе почекам да видам како ќе игра па после ќе зборам..

Да бе, јаки играчи ќе доаѓаат во екипа која не игра ниту во ЛЕ, камоли во ЛШ. Аман веќе. Башка, со какви играчи Наполи беше 3 место лани?

Незнам дали сте го постирале видеово веќе јас денес го видов и ми беше смешен оној фламини 2-3 пати падна на иста финта а после и глуми дека се повредил не ми се верува. ХАХАхахахаххахаха

Незнам дали сте го постирале видеово веќе јас денес го видов и ми беше смешен оној фламини 2-3 пати падна на иста финта а после и глуми дека се повредил не ми се верува. ХАХАхахахаххахаха

Дечкото изглеа стварно се повредил и ќе отсуствувал 6 месеци:pos::pos:

Да му е*ам тоа копукот скапан (Марота), добро де наместо да ги купи што побрзо Алекс или Лугано, овој ми го купува Џакерини од Чезена. Јакиот играч од уште појакиот тим. К А Т А С Т Р О Ф А ! ! ! !

Го зедовме за 3 милиони плус мартинез на позајмица таа кажува Ла Стампа ....а земен е поради тоа што може да покрива дури 6 позиции за 3 милиони нема гајле .....
--- надополнето: Aug 23, 2011 2:22 PM ---
само што се опорави од повредата и ако е повреден 6 месеца, изгледа толку му е во милан!

btw ако ви текиња :

:icon_lol:

Ај сеса светлата страна :)

За тој Џиакерини уште нема потврда ..

3 Милиони плус позајмица на МАртинез. ..Џакерини е само замена ништо др плус може да изненади а знам дека ке изненади добар е ..не м усудете на едно промашвање ...

x
3 Милиони плус позајмица на МАртинез. ..Џакерини е само замена ништо др плус може да изненади а знам дека ке изненади добар е ..не м усудете на едно промашвање ...
Oкеј брат абе шо се деси , со играчите ке има бојкот ? нели вчера требеше да се знае ?

x
Oкеј брат абе шо се деси , со играчите ке има бојкот ? нели вчера требеше да се знае ?

Вчера после состанокот потврдија дека ке се одложи и дека нема договор НО денешните наслови на весниците говореја др :

gazaug23.jpg

Gasp wants Lavezzi (or Zarate)
Napoli, what a lesson from Barca!
Allegri, there will be room for Aquilani in Milan
Juve, today is the day for Giaccherini. Then Alex or Lugano
Balotelli: “I’d like to play at Palermo”
Abete negotiates, strike avoided?
coraug23.jpg

Aquilani-Milan: Yes!
Agreement today, he could debut on Saturday at Cagliari
Barca teach Napoli a lesson
Giaccherini will be Juve’s tomorrow
Inter go for Kuyt
Zamparini hits back: “Palermo, I’ve signed three players”
Abete’s move to avoid strike

Џакерини најверојатно се зема за замена на Пепе, затоа што големи се шансите Пепе да замине во Зенит за 10м.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom