¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
i jas planirah ama... nisto 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај бе сеа, ти стандард тераш некои твои фантазерски муабети ко да правиме муабет за некоја убер едноставна работа.Ne bil 30, bil 29.
Okej, vazno vide deka se mozelo da se oparish od igrachi na 30 godini. Ne me interesira formata na Etoo ich, ti vikam deka upravata ni e glupa i kraj, ne mi vrti muabeti na Lampard, 29 i pol, 30 i pol, najdobar strelec, ova ona...
Ne znam sto gi branish, da bea vo nekoj plus ajde de, ama najmizeren tim sme be, eden Anzhi gajle si nema za FFP, nie, Inter, svetskiot shampion za u picku mater sme dojdeni...
Ama ako, ne bese 30, 29 bese.
Погрешно ме толкувате со ова, не дека фрлам кал врз Ето, ама кога е еден од ретките во тимот што не се повредуваше, кога е може и единствен што игра на ниво, нормално, ќе даде 30+ голови, па имаше ситуации кога Алибек му беше партнер во нападот ...Сан Ето лани си играше на природна позиција и беше единствен од Интер што изигра на ниво.
Не памтам у поново време Марка да имале подобра насловна..)
Момци баталете тоа. Бидна шо бидна Ето ке ви оди во Русија јеби га.
Него еве ви една вест од кај нас, од Мадрид, незнам дали ја имате видено насловната страна на Марка. А марка глупости не пишува. (или барем многу ретко де...)
Го сакате ли Кака?![]()
Кога е Интер во прашање, ја на тоа алудирам, не на цела споредба у нивна кариера, кога е Интер во прашање Милито у поим го убива Ето, го моча.Syn ti nogo gi preovelicuvas rabotite eto i milito na eto klasata e vecna na milito klasata bese 1 godina preku sila
Кога тоа Милито имал падови во форма, па лани Милито 5 пати тегнеше мускул, и Меси 5 пати да се повреди у една сезона ќе има пад у форма, а уз пут и да има лични проблеми со тренерот. Mилито и до доаѓањето во Интер се растураше од голови во тимовите каде што играл, тоа што истите не важат за големи тимови е друг муабет, си ја покажа он класата во првата негова сезона во Интер.Eto sekogas bese vo forma nikogas nemase drasticni padovi kade sto milito izigra edna sezona dobra i napravi pad ko od nebo na zemja
Кога освоија тројна круна Ето пола од сезоната беше критикуван за начинот на кој играше, нејсе позицијата на која беше поставен на терен, он на моменти незнаеше топка да смири и во првиот дел од сезоната трпеше критики силни од медиумите, во периодот кога беа пред колапс во ЛШ Ето не постоеше на теренот, со Динамо Киев, Снајди и Милито ја спасија сезоната.a koga osvoivme trojna eto ja nemase taa funkcija ko milito da bide spic eto bese zadolzen kako snajder da ja zema topkata od sredina da ja nosi narped i da go bara milito.
Вака сега,, Милито даде 32 гола у сезоната 2009-2010, 32 гола кога ЦЕЛ тим играше, Рома финале Супер Куп он даде гол, се одлучува титула со Сиена он даде гол, со Баерн во финале од ЛШ он ги даде двата гола. А рачунај, тоа беше сезона кога сите даваа голови, уште не беше дојдена сезоната до пола а 2-3 играчи од Интер само не се запишаа у листа на стрелци а меѓу нив не беше Мунтари. Ето лани даде само 6 гола повеќе а ти у постон си пишал ко кузнае што да направил а кога беше најпотребен он промашуваше празни голови. Со цел памет се дрзна да ми ја споредуваш играта на Ето од лани со онаа на Милито од 2009-2010, неспоредливо е тоа, deal with it, ти ко фан на Интер не си доживеал друга таква сезона од играч на овој тим, а тука биле Ибра, Роналдо, Виери, Креспо и тн и тн.Koga eto zaigra na svojata pozicija postigna 35 gola sto za milito toa ke se ostvari koga mesi ke prestane da igra fudbal.I tocno e toa i jas sum za eto da se prodade za 22M i so toa da se investir vo tevez bidejki toj covek e ku4e i ne znae za dosta.
Sega ke si otide eto od koj sto zavisivme poslednite 2 sezoni sega da go vidam tvojot Prekrasen Milito kolku ke моча na tereneto ili ke go gree golemiot mu gaz na klupa i ke zima 4.5 ili 5.5 nzn tocno plata godisno a koga ke fleze na teren spe vo ofsajd i nikojpat ne mu teknuva da se razbudi koga e sam pred golot bara kade e publikata za da im ja podari topakta ili glede na golmnot kade mu e teloto za da go pogodi nego.Milito imase klasa 1 god sega e eden obicen degen ili prostak kako sakas svati koj sedi na klupa i zima golema plataКога е Интер во прашање, ја на тоа алудирам, не на цела споредба у нивна кариера, кога е Интер во прашање Милито у поим го убива Ето, го моча.
За таа една година обичниот деген и простак Милито доби статус на легенда во тимот, а Ето ... Ето остана Ето.И незнам со кој памет го потиш да не пцујат по Морати и остали кога глеј што сереш за Милито ебате контрадикторниот.Sega ke si otide eto od koj sto zavisivme poslednite 2 sezoni sega da go vidam tvojot Prekrasen Milito kolku ke моча na tereneto ili ke go gree golemiot mu gaz na klupa i ke zima 4.5 ili 5.5 nzn tocno plata godisno a koga ke fleze na teren spe vo ofsajd i nikojpat ne mu teknuva da se razbudi koga e sam pred golot bara kade e publikata za da im ja podari topakta ili glede na golmnot kade mu e teloto za da go pogodi nego.Milito imase klasa 1 god sega e eden obicen degen ili prostak kako sakas svati koj sedi na klupa i zima golema plata