Gazzetta - Inter, ecco i quattro colpi. Il difensore...
Според Газета Интер ќе купи четри играчи.
Напад -Тевез,Паласио
Средина-Касемиро
Одбрана-Вертонген
Уште една недела има 4 ке сме купеле малку чудно.А и еден куп пари за овие ќе треба а Интер за засилувања има предвидено 0 евра.
Овој Вертонген не сум го гледал добар ли е.
Јан Вертоген, беше на мета на Арсенал еден период, мислам дека и Барса и Сити го бараа а ако не се лажам и готова беше работата да замине летово кај Манчини али незнам што се деси.
Според она што го читав за него тој период, важи за универзален играч од одбраната али искрено го немам гледано како игра, еве сеа гледам и стандарден е за репрезентацијата на Белгија.
24 години, зашто да не ... мада, во моментов тоа е последно место на терен кое треба да се засилува.
Што се однесува за ова што сега го пиша за останатите, освен Паласио останатото е на место, Паласио ако доаѓа сите знаеме кој си оди, не гледам што би се променило у тимов ама би се изџвакало и тоа некако ако се реализира она останатото.
ama, ama, ama, ama, ama, ama.... Preku takvoto so opravduvanjava. Chovekot mnogu jasno dava izjava deka ispod 50 milioni ne go prodava, znachi pred da go reche toa ima razmisleno ednas sto-kako. Osven toa, mnogu komotno mozese na Eto da mu reche "ako tolku te sakaat ovie od Anzhi, neka dadat 50 milioni".
Eve uste 8 dena do krajot na transfer periodot i kade sme? isto kade sto i bevme na pocetok na letoto. Za 8 dena ke se donesat 3 igrachi? aha...
postedete me od "ama muabeti". So takvi muabeti jas mozam Morati svetec da go napravam.
Со ставов дојди и на 31ви, до тогаш се што кажуваш е врз база на претпоставки кои во рок од 2 дена можат и те како да бидат демантирани па после ко чорапи пак да се мењаат ставовите ...
Ето бараше нов побогат договор на 30 години, тој побогат договор од оној богат кој го добиваше ќе значеше дополнително енормно цедење на буџетот на Интер бидејќи од старт ќе мораа да тргнат 45 милиони евра ( минимум ) за неговите барања бидејќи со оглед на она што Анжи го нудеа, ќе бараше минимум 15 милиони евра годишна плата.
Тема тука АМА, не е ова оправдување, ако еден играч те условува со такви барања а од друга страна индиректно ти вика, продај ме у Анжи ради платата што ја даваат избор очигледно тимот нема освен да го даде.
Ја сеуште сум убеден дека ова е осмислен потег и тимот многу добро знае што направи со оваа продажба на Ето, ете види што вели сега ГДС, јесда тоа е класична to good to be true шпекулација ( освен Паласио ) али тимот работи на носење адекватни засилувања со кои слободно ќе можат да атакуваат на големите трофеи.