Фан Клуб: Јувентус

G

grande-juve

Гостин
Промена на играта се осети кога напаѓачите почнаа да се враќаат за да примат топка, т.е. од почеток на 2-ро полувреме, кога влезе Пасквато беше уште подобро. Лихштајнер стварно е полн погодок, имаме бек што не се уморува, само да крева глава пред да нафрла, а инаку Красич стварно многу слабо, ни центаршут ни ништо, лани супер ја почна сезоната, од тогаш според мене е просечен крилен играч

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Човекот е цар за мене се труди максимално иако за центаршутевите си во право ама барем работи трчи не се влечка по терен како влечковците Гросо,Григера........ Тоа го ценам-работата,ангажираноста се на ниво кај него.Максимално е посветен .Одамна не сме осетиле таков бек стварно.

;) ;) :) ;)
И мене ми се свиѓа Лихштајнер,можеби е најбољи бек у Италија(на Маикон одамна не му се игра) ,у дефанзива е добар,иде напред многу често што е добро,само да поработи малце на центаршутевите.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.767
Поени од реакции
17.687
Се се сведе на кој си ги исористи шансите ..Милан доминиташе првото си искористи шансите од слободен удар и од одбиена топка ....

Јуве доминираше второто даде само 1 гол и не си ги искористивме шансите ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.177
Поени од реакции
18.245
Ама голот на Вучинич...и пасот...Прајслес!:D

F

FuckYouAll

Гостин
Многу неискористени шанси второто полувреме.........Красич почна да забушават нешто.

F

FuckYouAll

Гостин
Агентот на Лугано пристигна во Италија,при што го очекува состанок во доцните вечерни часови со челниците на Јуве!!!

Sky - Incontro nelle prossime ore Juve-Figer per Lugano

A caccia del difensore centrale da inserire nei prossimi dieci giorni di mercato la Juventus avrebbe mosso importanti passi in direzione Diego Lugano. Secondo quanto riportato dalla redazione sportiva di Sky l'agente del capitano della Celeste Juan Figer incontrerà i vertici bianconeri nelle prossime ore dopo esser giunto in tarda serata in Italia.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
после она што го гледав денес можам да кажам дека ни требаат 2 мн јаки крила и 1 дефанзивец пошо красо нее ич во форма нишо не прави како бе мајкому стара уште да зависиме од Дел Пиеро на 37 38 години срамота за еден клуб како јуве , осекам дека ни се пиши уште една катастофална сезона дај боже да ме демантираат ама по прикажаното тешко

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Добар е Красич не јадете слатки безвезе ... не искористивме повеке шанси и на крајот победи посреќниот тим.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
Претерувате со Моџи веке преку таквото.Мислам пола фан клуб моли бога да Јуве одигра слаба сезона повторно и само да Пишат Моџи врати,Добро рече Моџи,Моџи ова Моџи она.
Ова е фан клуб Јувентус а не Фан клуб Моџи..Претерувате навистина.Иначе неснам што сте разочарани толку од натпреварот мене па за разлика од вас многу ми се допадна играта на Јуве.Поготово во вториот дел.Се гледа дека тимот е супер сеа не е Најдобар на свет ама е доста солиден.И сигурен сум дека идниве две три појачувања ќе бидат многу добри фудбалери кој што ќе се вклопат во тимот како што треба и тимот ќе биде Топ.Ве молам за малце оптимизам пошто веќее не се влегува во фан клубов...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
вчера видовме дека Јувентус е барем за класа од Милан во чии редови отсуствуваа Ибра,Пато и Робињо......вчера тимот играше во рамките на своите можности,но се виде што значи класа играч со влегувањето на Дел Пиеро преку кој одеа сите топки во нападот во некаква формација од 4-5-1,не изгуби топка без прекршок,го намести голот и имаше шанса да постигне,го опомени судијата да пази што прави(му ја чукна топката од глава :pos:)

Скудетото не се освојува со победа на дерби натпреварите,малите екипи се тие кои го “крадат“ од дофат на рацете,овој тим реално има капацитет да ги победува помалите од Серија А,но да се токми со Милан во моментов тоа нема шанси......да ги видиме тие 2-3 засилувања до крајот на преодниот рок(можеби ќе има и некое бомбастично!?) и нека му е со среќа на Конте

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
Дечки не сваќајте све здраво за готово има време...ова беше еден вид екзибиција...можда и Конте беше свесен за малерот!Јас продолжувам да верувам во новиот Јуве!

Kajgana Shop

На врв Bottom