Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ви реков јас дека ќе имаме нај ефикасна одбрана оваа сезона во лигата...

Него, Фримпонг ај што ги изеде гомната ги изеде, ама има потенцијал во детето.
Можеби на Вилшер му е brother from another mother. :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ќе се напраат пари идната недела, Манчестер - Арсенал 1-13+ ќе има 3 коефициент сигурно

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Потенцијал, потенцијал, потенцијал... До кога со тој потенцијал почнавме да го допираме дното ваа година игра никаква немаме нема кој да му пушти топка на Ван Перси немаше кој даму пушти топка во фор на Волкот, нуму некој да каже дека фримпонг не заслужи црвен картон... само Счежни и Вермален би рекол дека беа најдобри никој друг Рамзи го видов дека играл кога си дади автогол, Џенкинсон добро дете но за резерва само ајде Венгер сега нека има една подобра повреда Консајнли па да ти текне дека треба да купиш центален штопер, па макар и еден од средината играч креатор и напаѓач оти дупка сме... А Удинезе уште тој да не среди и толку од Арсенал ваа сезона

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Небитен автоголот, Ремзи беше камен денес. Два паса дава, третиот ствара шанса за Ливерпул. Мизерија. Волкот воопшто и да не го дискутирам, Аршавин беше од него подобар. :eek:

Се на се, ваков тим со ваков квалитет, при толку раздрмана атмосфера со толку многу повреди, ова е реалноста која сите и те како си ја знаеме.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Како бе да не си оди и Насри???? има некој да објасни ЗОШТО да не си замини?
Makedonec_7 уште мислиш дека венгер е THE MAN FOR THE JOB?
Има ли оптимисти после овој дебакл, т.е ДАЛИ МОЖЕ да има?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Шо е важно со кој ќе играме, сигурна утакмица 3+ ...:)) а може и црвен за Арсенал да пишам..:D и јас ќар да видам
:pos::pos:
Црвен за Кембел,детето ќе биде дебитант,би требало да лапне црвенко картонче

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Незнам Венгер зошто уште го игра Ремзи кога е најголемо дрво :unsure:

A

Avenger99

Гостин
Ај ако може некој да постира хајлајтс од головите зошто не го гледав второто полувреме..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Вие треба Венгер да го бесите, ништо друго.Да не сум во кожа на навивач на Арсенал озбилно, до кога планира да си игра вака ....

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Вие треба Венгер да го бесите, ништо друго.Да не сум во кожа на навивач на Арсенал озбилно, до кога планира да си игра вака ....
Додека не го врати Денилсон од позајмица :icon_mrgr:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Добро де, не му иде на арсенал оваа сезона (како се да е против него и повреди и играчи и фанови и судиски одлуки и ...) и што треба ние да правиме?
Да го критикуваме Венгер и играчите - џабе е.
Да го браниме Венгер заедно со управата и играчите - пак е џабе.
Нас никој не не слуша.
Единствено нешто што можеме да направиме е оние кои се чуствуваат за вистински фанови на арсенал, да продолжат да го гледаат и од срце да навиваат за него, да се радуваат на победите и достоинствено да ги прифаќаат поразите, и да се НАДЕВАМЕ дека овој лош период ќе помине брзо и пак ќе се вратиме таму каде што заслужуваме - на шампионските патеки.
Поздрав до сите вистински ганери!!!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоа е то момци, Фримпонг ме изненади, одлично изигра, само треба два три шамара да му дадат, ептен за безвезе ги доби двата жути, тотално без потреба.....И да првиот гол што си го збрцавме, акцијата на Ливерпул , чист офсајд......
Абе уште не ми се верува Косчелни како можеше да се повреди.....Таков мал контакт со говедото од Ливерпул.....Излезе од терен ко кичмата да му ја скршија.....
Ајде момци, белки и на нас некогаш ќе ни се насмее среќата, ептен сме малерозни, чудо невидено......

Kajgana Shop

На врв Bottom