Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Оној на финки. Прерачунав многу пати, и знам баш со другарка имавме исти оценки со тоа таа имаше нешто послаб перцентилен ранг па има 91.9 поен.
Не знам...ако си сигурен дека треба да имаш повеќе, може и да пријавиш пошо знам на тие првите им даваа стипендија (платено школство) за прва година.

Оној на финки. Прерачунав многу пати, и знам баш со другарка имавме исти оценки со тоа таа имаше нешто послаб перцентилен ранг па има 91.9 поен.
Е добро де, поднеси приговор. Се дешаваат вакви грешки. Ако ти си у право - ќе биде поправено.
А кажи ми, ти мења тоа што имаш 7 бода помалку? На кој смер конкурираш?

Електраши, годинава нешто гледам слабо луѓе ви се пријавиле :P

Електро и Информациски технологии не се единствени природни науки што има фали на Математика,Физика и Хемија или Биологија да речеме ,Машинство итн. ама сите сакате популистички факултети.

Електро и Информациски технологии не се единствени природни науки што има фали на Математика,Физика и Хемија или Биологија да речеме ,Машинство итн. ама сите сакате популистички факултети.
Од кога електро е природна наука?

Заврши првава година, немам некои поголеми критики за факултетов освен за персоналот по електротехника да ги наречам.

Па произлегува од ФИЗИКА и Математика види Информатиката е резултат од овие природни науки.Така ли јет.
Види чудна работа, ја пак мислев електро од ЕЛЕКТРОТЕХНИКА произлегува :confused:
--- надополнето: Aug 19, 2011 9:44 PM ---
Заврши првава година, немам некои поголеми критики за факултетов освен за персоналот по електротехника да ги наречам.
Математика положи ли бе? :)
Иначе копирницата ни се реновира wiiii :D

Види чудна работа, ја пак мислев електро од ЕЛЕКТРОТЕХНИКА произлегува :confused:

Чекам усното уште :) А ја па кога ги видов мислев дека и тетките од копирница се селат на ФИНКИ :pos:

Чекам усното уште :) А ја па кога ги видов мислев дека и тетките од копирница се селат на ФИНКИ :pos:
:pos:
Они може да си идат, копирницата не :icon_mrgr: Кај е сеа тој типацот да се избаци со муабетот дека на Финки ќе има супермодерна копирница со машини со последна технологија кои ќе можат да процесираат 100 листови во секунда :pos:

Еј шо збориш? Иначе у копирница многу ме нервираше кога ќе им побарав некои материјали а они ќе додадат нешто поврзано со тие(што не сум го побарал), пример земаш електротехника аудиториски вежби и ти додаваат +20 страни испитни, а ти веќе си купил посебно испитни и имаш дупликат и ќе ти наплатат + 20 - 30 денари. И не само на мене, скоро во материјалите од секој предмет се случуваше ова и оп, бизнис :)

Еј шо збориш? Иначе у копирница многу ме нервираше кога ќе им побарав некои материјали а они ќе додадат нешто поврзано со тие(што не сум го побарал) и ќе ми наплатат + 20-30 денари. И не само на мене, скоро во материјалите од секој предмет се случуваше ова и оп, бизнис :)

А кога ќе купиш испитни , еден ист испит пет пати на пет различни страни ќе ти го испринтаат. Ова особено за испитните по математика важи... Многу ме нервира тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom